Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:31

Uploaded with ImageShack.us

vtni hibiskusi

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:32
egzotični hibi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:35
ovo je proizvod cvijetne oaze od proljetos

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:37
krompirko od antonije papac

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:39
i da nebude sve od... i ja sam tu učestvovala radom i ljubavlj evo pogled na moju terasu

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:47
fany krasan pogled svaka čast
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:57
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

fany krasan pogled svaka čast

hvala ajama na posjeti smile79dođi opet
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

i da nebude sve od... i ja sam tu učestvovala radom i ljubavlj evo pogled na moju terasu

Fany, toliko ljepote i raznolikosti..naravno zavidim ti na vikendici na jezeru...to je odmor za dušu...vidim mnogo zanimljivih detalja kao ova slika...što si to stavila oko tegli...primjetila sam i oko vikendice neobične velike tegle u boji, jeli to tehnika cement i deka...dugo sam šetala ali još nisam sve obišla...nastavljamsmile202 
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 00:34
Ove plave "tube" su mi prekrasne ! Vidi se po tvojem uspjehu da si jako jako vrijedna !
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 10:04

mimi46, gute fre hvala na posjeti, mimi u pravu si to je tehnika beton deka samo što ja prije toga iskrojim cvijet od deke i pošto deku namoćim u masu od cementa postavim je u zdjelu a ne preko , tako da latice vise prko ruba kalupa,u kalup predhodno zalijepim najlon foliju koju kasnije lako odvojim od stvrdnutog cementa, možeš takođe u tu zdjelu staviti još jednu zdjelu da bi se i iznutra napravio oblik, ali i nju predhodno umotam u plastičnu foliju, poslije slijedi farbanje i dotjerivanje ja sam preko ofarbane saksije poprskala zlatni sprej po rubovima tako da je dobila ovu boju. navratite opet  hvalasmile79

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 10:11

Prekrasne nove slikice, puno lijepih detalja, močvarac, hibi, dature, lijepo uređeno dvorište Fany Clap

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 10:32
Opet svratila i opet uživala!!!!!smile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 11:34

volim ćuti da ste bile u huginom kutku za uživanje i da vam se sviđaju moje biljćice, pa navratite ponovosmile79

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 20:28
evo, navratila sam ponovo u hugin kutak, kad je u njemu tako lijepo biti
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:03
Ja došla pohvaliti ( osim biljčica) tvoje posude od deka-betona.  Ma već sam ih neki dan vidjela, al nikako do tebe da ti to kažem, pa evo me sada. Ma baš su mi krasne.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 14:18
mon ,glikca hvala što ste me obišle i uživale u mom i huginom kutkusmile79

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 14:34
I ja bila  smile219
Seka
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 19:59
Fany kako se ponašaju takve tegle na kiši...stavljaš li zemlju direktno u njih ili služe samo kao ukrasne tegle..Embarrassed
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 07:43
Originalno poslano od člana mimi46 mimi46 napisao:

Fany kako se ponašaju takve tegle na kiši...stavljaš li zemlju direktno u njih ili služe samo kao ukrasne tegle..Embarrassed
super , i ocve su na kići jer moja terasa nije skroz natkrivena samo do pola ali imaju ove u vrtu ništa im ne smeta imam i na placu na vikendici neke one su i preko zime vani evo već tri godine, i još da dodam na taj isti naćin pravim i obrube oko staza i ivičnjake pogledaj malo unazad pa češ primjetiti na vikendici što sam ove godine pravila ivičnjake oko jedne gredice, hvala na posjeti smile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 07:51
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

evo draga mimi na ovoj drugoj slici vidjećeš u pozadini ivičnjak  račen tom tehnikom i jednu ukrasnu saksiju rađenu prije 4 godine to je u stvari i moj prvi rad tom tehnikom,pokušaj jeftino ali se isplati, možeš poslije i ofarbati bojom koju želiš imam neke ivičnjake koje sam farbala uzmeš boju za beton.
pokušaj nečeš se pokajati pozdravsmile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.