hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us vtni hibiskusi ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i da nebude sve od... i ja sam tu učestvovala radom i ljubavlj evo pogled na moju terasu
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
fany krasan pogled svaka čast
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
hvala ajama na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ove plave "tube" su mi prekrasne ! Vidi se po tvojem uspjehu da si jako jako vrijedna !
|
|
![]() |
|
mimi46, gute fre hvala na posjeti, mimi u pravu si to je tehnika beton deka samo što ja prije toga iskrojim cvijet od deke i pošto deku namoćim u masu od cementa postavim je u zdjelu a ne preko , tako da latice vise prko ruba kalupa,u kalup predhodno zalijepim najlon foliju koju kasnije lako odvojim od stvrdnutog cementa, možeš takođe u tu zdjelu staviti još jednu zdjelu da bi se i iznutra napravio oblik, ali i nju predhodno umotam u plastičnu foliju, poslije slijedi farbanje i dotjerivanje ja sam preko ofarbane saksije poprskala zlatni sprej po rubovima tako da je dobila ovu boju. navratite opet hvala |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasne nove slikice, puno lijepih detalja, močvarac, hibi, dature, lijepo uređeno dvorište Fany |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opet svratila i opet uživala!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
volim ćuti da ste bile u huginom kutku za uživanje i da vam se sviđaju moje biljćice, pa navratite ponovo |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo, navratila sam ponovo u hugin kutak, kad je u njemu tako lijepo biti
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ja došla pohvaliti ( osim biljčica) tvoje posude od deka-betona. Ma već sam ih neki dan vidjela, al nikako do tebe da ti to kažem, pa evo me sada. Ma baš su mi krasne.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mon ,glikca hvala što ste me obišle i uživale u mom i huginom kutku
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
I ja bila
![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Fany kako se ponašaju takve tegle na kiši...stavljaš li zemlju direktno u njih ili služe samo kao ukrasne tegle..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pokušaj nečeš se pokajati pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |