Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 94> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam napravila puno marmelade od krušaka , ima ih jako puno (hvala Bogu) i stalno padaju . Ima već i smokava pa sam jučer napravila i od njih marmelade.
Mira je izdvojila daturu, i ja ću ....stvarno ti je DIVNA!! ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga moja Gute da te pozdravim i pošaljem
![]() ![]() Ma za tvoje biljčice a naročito plavu daturu ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Za "zbrku" oko mocvarnog hibiskusa, nema veza, i tak je sve u familiji. Ova tvoja ljubicasta datura mi je prekrasna, moja nije dupla. Trebala si me vidjeti neki dan kad sam isla pobrati kruške, dok jos nekaj ima. Obukla sam kabanicu, navukla kapuljacu i metnula na lice mrezicu-masku sa kojom inace flaksam. Sve to zbog strsljena, kojih je puna kruska. pa oni su ti gladni cijeli dan, samo jedu, a nama ostave "lampione".
Sve ti je lijepo, rascvjetano - gredica se lijepo popunila.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sad je vani mrak ! Sutra po danu cu ih slikati i slikicu staviti !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sve je kao i uvek lepo,oni suncokretici su mnogo lepi ajde jednu fotkicu iz blizine,cini mi se da su kao plis mekani,ali i ovo je prelepo,ja ih ove godine nisam sejala,kod tebe su bas lepo otvoreni nisu spaljeni ova kisica je dobrodosla
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Ana , navalile su kao lude ! Nesto sam im " otela " i skuhala marmeladu ali napapale su se i one !
Glikica , imas pravo ! Kruske su ove godine posebno slatke ! Nije cudo da mamiju kukce ! ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Al' kad su kruške fineeeee, mljac !
A i cvijeće ti je krasnooooooo, užitak !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
O da, draga moja. Kad bereš kruške ili jabuke, moraš dobro paziti da ne primiš stršljena dok ih jede. Kad pojede voćku, ostane samo lampiončić.
Gredica ti je živnula nakon kiše pa se lijepo šareni.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nedam ti se ja draga , nedam ! Veli jedna stara njemacka poslovica "Unkraut vergeht nicht!" sto znaci "korov nemozes iskorijeniti" pa ti se tako ponasam i ja ! Volim te vidjeti u mojem malom vrtu ! ![]() |
|
![]() |
|
Nemoj biti zalosna ! Mi jos uvijek cekamo , zapravo ja zivim u nadi da cemo se nakon tako dugog vremena ipak negdje sresti i osobno upoznati ! Jednaka je nasa "valna duzina" ! ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga Gute,vidim da imas zdravstvenih problema ,jako mi je zao i nadam se da ce proci,ali setnjom kroz tvoj vrt i lepotom biljaka ja nebih rekla da ti nesto fali,sve ti je tako lepo,ne daj se.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o tako sam žalosna što ne stignem da češće svratim u tvoj vrt,divnog cvijeća imaš i stalno ti nešto cvjeta,ma uživam šetkat i otkrivat nove biljkice kod tebe
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Slavujcica , cijelo stablo je puno "pupoljaka" !
Jedva cekam da svi procvijetaju pa da ga slikam ! Veselim se svaki put kad vidim da si setala mojim malim vrtekom ! ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga gute, sve ti je lijepo i sve će se pomladiti kada padne kiša.
ali ...onaj suncokret kojem nije dosta što gleda u sunce, nego ga želi i dotaknuti me i oduševio i nasmijao. |
|
![]() |
|
Glikica , ja ti se te pijetlove kreste ne mogu nagledati ! Nikada prije ja to nisam vidjela dok nisam dobila sjeme i posijala ga ! Stari ljudi su prije znali reci da nije dobro cuditi se ali ja se cudim i to svaki dan iznova !
Hvala ti na posjeti ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Moon , unatoc zalijevanju susa je ucinila svoje ! No , za nocas su nam rekli kisu .
Vidjet' cemo sto ce biti ! Drago mi je jako da me posjecujes ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |