Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:44
I ja sam napravila puno marmelade od krušaka , ima ih jako puno (hvala Bogu) i stalno padaju . Ima već i smokava pa sam jučer napravila i od njih marmelade.
Mira je izdvojila daturu, i ja ću ....stvarno ti je DIVNA!! smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 07:43
Draga moja Gute da te pozdravim i pošaljem smile79 Za promjenu pijem jutarnju  smile142 i šećem po tvom vrtu!
Ma za tvoje biljčice a naročito plavu daturu smile141

Rijeka

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2013 u 23:50
Za "zbrku" oko mocvarnog hibiskusa, nema veza, i tak je sve u familiji. Ova tvoja ljubicasta datura mi je prekrasna, moja nije dupla. Trebala si me vidjeti neki dan kad sam isla pobrati kruške, dok jos nekaj ima. Obukla sam kabanicu, navukla kapuljacu i metnula na lice mrezicu-masku sa kojom inace flaksam. Sve to zbog strsljena, kojih je puna kruska. pa oni su ti gladni cijeli dan, samo jedu, a nama ostave "lampione".
Sve ti je lijepo, rascvjetano - gredica se lijepo popunila.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 23:52
Sad je vani mrak ! Sutra po danu cu ih slikati i slikicu staviti !        smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 07:19
Sve je kao i uvek lepo,oni suncokretici su mnogo lepi ajde jednu fotkicu iz blizine,cini mi se da su kao plis mekani,ali i ovo je prelepo,ja ih ove godine nisam sejala,kod tebe su bas lepo otvoreni nisu spaljeni ova kisica je dobrodoslaTongue

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:06
Draga Ana , navalile su kao lude ! Nesto sam im  " otela "   i skuhala marmeladu ali napapale su se i one !

Glikica , imas pravo ! Kruske su ove godine posebno slatke ! Nije cudo da mamiju kukce !

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:46
Al' kad su kruške fineeeee, mljac !
A i cvijeće ti je krasnooooooo, užitak !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:43
O da, draga moja. Kad bereš kruške ili jabuke, moraš dobro paziti da ne primiš stršljena dok ih jede. Kad pojede voćku, ostane samo lampiončić.
Gredica ti je živnula nakon kiše pa se lijepo šareni.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:29
Boze , sto radi glad :

te kruske nisu bile na zemlji , visile su jos na stablu !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:25

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:21
Evo nekoliko novih slikica :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Draga Gute,vidim da imas zdravstvenih problema ,jako mi je zao i nadam se da ce proci,ali setnjom kroz tvoj vrt i lepotom biljaka ja nebih rekla da ti nesto fali,sve ti je tako lepo,ne daj se.smile73

Nedam ti se ja draga , nedam ! Veli jedna stara njemacka poslovica "Unkraut vergeht nicht!"
sto znaci "korov nemozes iskorijeniti" pa ti se tako ponasam i ja !

Volim te vidjeti u mojem malom vrtu !          smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 22:58
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

o tako sam žalosna što ne stignem da češće svratim u tvoj vrt,divnog cvijeća imaš i stalno ti nešto cvjeta,ma uživam šetkat i otkrivat nove biljkice kod tebe

Nemoj biti zalosna ! Mi jos uvijek cekamo , zapravo ja zivim u nadi da cemo se nakon tako dugog vremena ipak negdje sresti i osobno upoznati ! Jednaka je nasa "valna duzina" !
                                                                                                                                       smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 04:40
Draga Gute,vidim da imas zdravstvenih problema ,jako mi je zao i nadam se da ce proci,ali setnjom kroz tvoj vrt i lepotom biljaka ja nebih rekla da ti nesto fali,sve ti je tako lepo,ne daj se.smile73
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:14
o tako sam žalosna što ne stignem da češće svratim u tvoj vrt,divnog cvijeća imaš i stalno ti nešto cvjeta,ma uživam šetkat i otkrivat nove biljkice kod tebe
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:02
Ova datura mi je prelijepa :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 00:00
Draga Slavujcica , cijelo stablo je puno "pupoljaka" !
Jedva cekam da svi procvijetaju pa da ga slikam !

Veselim se svaki put kad vidim da si setala mojim malim vrtekom !    smile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 00:29
draga gute, sve ti je lijepo i sve će se pomladiti kada padne kiša.
ali ...onaj suncokret kojem nije dosta što gleda u sunce, nego ga želi i dotaknuti me i oduševio i nasmijao.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 00:02
Glikica , ja ti se te pijetlove kreste ne mogu nagledati ! Nikada prije ja to nisam vidjela dok nisam dobila sjeme i posijala ga ! Stari ljudi su prije znali reci da nije dobro cuditi se ali ja se cudim i to svaki dan iznova !
                           Hvala ti na posjeti !     
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:58
Draga Moon , unatoc zalijevanju susa je ucinila svoje ! No , za nocas su nam rekli kisu .
Vidjet' cemo sto ce biti !

Drago mi je jako da me posjecujes !        
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,358 sekundi.