Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 126> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leona, nije da nisam htjela biti u tvom vrtu, jednostavno ne stignem sve pregledati, uz posao i moje unučice malo šta stignme. Ovakvu celoziju sam i ja kupila sa onom krem ali je u tegli i jako je mala pa ju baš i ne slikam, tvoje su prekrasne u kombinaciji sa paradajzom.
![]() na novim slikama ne znam što bi izdvojila, klematis predivan, nova gvineja šatirana, cestrum vidim prvi puta, sve ti je za 5+, šteta što nisi malo bliže da dođem u tvoj vrt dok još svi spavaju, da malo ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod tebe uvijek svašta ljiepoga
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Malo sam bacila oko i protegla nogice tvojim vrtom, a ono - prekrasno, toliko lijepoga i rascvjetanoga, a zdravoga cvijeća. Oduševljena ostavljam ti postić
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Aha sad ce padne kritika,kako si samo mogla da ne svratis ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Leona. cijeli osmi mjesec nisam bila kod tebe, prošla sam tri-četiri stranice unazad i nauživala sam se prekrasnog cvijeća kod tebe, imaš samo birano i neobično lijepo , sve mi se sviđa, povrće sobne biljke koje su sada vani i naravno sve ove cviječke vani.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Nema ti druge nego ''nekog'' da posaljes za mali deo,mozda dobijes i vise ![]() hvala ti draga moja Sarajka,i bas mi je drago da si dobila vremena da se pojavis na nasim stranicama. |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma kad svratim kod tebe najradije bih se rasplakala,toliko ljepote a nikako da stigne barem mali dio tog prelijepog cvijeća,ma draga bez rijeći sam kad šetkam tvojim vrtom
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Da evo sam se uobrazila ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Beti,ne moras da se trosis,vec sam te zamislila,jel hoces da ti slikam koliko ih je u basti izmedju kukuruza,paradajza,kupusa....
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |