Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 126>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 21:59
Leona, nije da nisam htjela biti u tvom vrtu, jednostavno ne stignem sve pregledati, uz posao i moje unučice malo šta stignme. Ovakvu celoziju sam i ja kupila sa onom krem  ali je u tegli i jako je mala pa ju baš i ne slikam, tvoje su prekrasne u kombinaciji sa paradajzom. 

na novim slikama ne znam što bi izdvojila, klematis predivan, nova gvineja šatirana, cestrum vidim prvi puta, sve ti je za 5+, šteta što nisi malo bliže da dođem u tvoj vrt dok još svi spavaju, da malo smile113 biljčice.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 21:42
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa-Heart vidi ih-Nova Gvineja

Leona,sad sam se zaista nasla u cudu...?Ja ne znam kakva ti je ovo N. Gvineja na poslednjoj slici,ja nisam imala takvu, moje su obadve bile sa zelenim listovima?! Mora da si ti nesto tu smile105 abrakadabra,ciribu-ciriba...ali ,zaista je predivna!smile79
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:42
smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:33
kod tebe uvijek svašta ljiepogasmile56
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:20
Malo sam bacila oko i protegla nogice tvojim vrtom, a ono - prekrasno, toliko lijepoga i rascvjetanoga, a zdravoga cvijeća. Oduševljena ostavljam ti postić
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:16
Wanesa-Heart vidi ih-Nova Gvineja

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:07
Prvo cvetanje Cestrum Parqui

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:04
bas sam lep...joj samo da opstane posto beli smile224

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:02
jos po neki cveta uprkos ne zalivanju

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 15:00
Beti-nemoj se smejati

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 14:59
Smail evo mojih Celosia sa paradajzom sam nikaoLOL

[URL=http://s1296.photobucket.com/user/cukice26/media/SDC11942_zpsd0e9596e.jpg.html][/UR

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 14:48
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Leona. cijeli osmi mjesec nisam bila kod tebe, prošla sam tri-četiri stranice unazad i nauživala sam se prekrasnog cvijeća kod tebe, imaš samo birano i neobično lijepo , sve mi se sviđa, povrće sobne biljke koje su sada vani i naravno sve ove cviječke vani.smile79

Aha sad ce padne kritika,kako si samo mogla da ne svratisLOLLOL ,draga moja lepo si to rekla ali i ja ti kazem dosla bi na casove kod tebe,na obuku za uredjenje jer kod tebe mi se mnooogo svidja.smile82
i pustinja u coveku
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 09:58
Draga Leona. cijeli osmi mjesec nisam bila kod tebe, prošla sam tri-četiri stranice unazad i nauživala sam se prekrasnog cvijeća kod tebe, imaš samo birano i neobično lijepo , sve mi se sviđa, povrće sobne biljke koje su sada vani i naravno sve ove cviječke vani.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 06:42
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

ma kad svratim kod tebe najradije bih se rasplakala,toliko ljepote a nikako da stigne barem mali dio tog prelijepog cvijeća,ma draga bez rijeći sam  kad šetkam tvojim vrtom

Nema ti druge nego ''nekog'' da posaljes za mali deo,mozda dobijes i visesmile156
hvala ti draga moja Sarajka,i bas mi je drago da si dobila vremena da se pojavis na nasim stranicama.

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 06:38
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Beti,ne moras da se trosis,vec sam te zamislila,jel hoces da ti slikam koliko ih je u basti izmedju kukuruza,paradajza,kupusa....smile156

Ma,šta fali???WinkLOL sigurno ti povrće izgleda baš egzotično i lepo na oko sa tim zeleno-belim cvetićima smile79

smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 22:49
ma kad svratim kod tebe najradije bih se rasplakala,toliko ljepote a nikako da stigne barem mali dio tog prelijepog cvijeća,ma draga bez rijeći sam  kad šetkam tvojim vrtom

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 22:45

Beti,ne moras da se trosis,vec sam te zamislila,jel hoces da ti slikam koliko ih je u basti izmedju kukuruza,paradajza,kupusa....smile156

Ma,šta fali???WinkLOL sigurno ti povrće izgleda baš egzotično i lepo na oko sa tim zeleno-belim cvetićima smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 21:50
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Tekoma Stans neumorno cveta

Prelijepo!!!
ma jel moguće da ima žuta tekoma........ajmo s e mijenjati..Wink

Niho,nije to ona za van ovo je sobna biljka,a kakvu to ti imasWink?Smile
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 21:41
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

možeš se ti draga komotno uobraziti koliko divnog cvijeća imaš , ovakve boje tekomu još nisam vidjela smile64

Da evo sam se uobrazilaWink...svako cvece je za sebe posebna prica,s'moje tacke gledista,i svako ima svoju lepotu i car...uh dajte malo vode...LOLLOL,draga Nona imas ti i te kako lepsih cvetnica i onog drugog od moje tekome...cini mi se tvoja banana...
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 21:38
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.