Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wanesa dva puta sam se vracala da gledam,i ja jedva cekam tibucinu da ti procveta na Stefanotis ces cekati jos mesec da se otvori
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Jutarnja kafica,tvoj vrt i ja...prava kombinacija
![]() Datura ti je preslatka sa cvetićem a biće ih tek još,eno moja već i čaure sa semenom napravila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Eeee, hvala ti za ovo " egzoticarka",mada sam jos uvek daleko od toga... Ali vazno je da napredujem polako, a imam se na koga i ugledati! A sto se stefija tice, nisi u pravu, jer kao sto vidis, uspeo je da procveta u roku od dve nedelje!
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Betty, draga, nadam se da ti je kafica prijala... Datura ima nove pupoljke,a mislim da ce mi uskoro cvetati i bela... Tibouchinu i ja nestrpljivo cekam da procveta,prvi put je imam ,sesbaniju takodje, ali ne verujem da ce mi cvetati ove godine,a ostalo... pa evo stize malo zahladjenje pa se nadam da ce i nase biljke zivnuti, a baste zablistati u divnim jesenjim bojama...
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
|
![]() |
|
Draga moja Betty, hvala ti od srca,zaista uzivam u drustvu mog stefija i jos nekih "cveckica".
Ne znam samo sta bi rekla za ovu lepoticu... I jos malo ljubicastog klematisa President-a Malo bugica... |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepo cvijeće Wanessa |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
tibouchina je predivna, ja ju imam ali ne pokazuje znakove pupanja
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga moja Wanesa,prvo sebe da ukorim kako nisam videla Stefija,ma bozanstven je,a miris jos osecam
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa
![]() Erutrina ![]() Enrikova nona ![]() Leona ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivno, bugice su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ove tvoje bugice su pravi odmor za oči,nešto posebno.Kod tebe je toliko lijepog cvijeća da uvijek uživam u svakoj slici.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve ti je prelijepo , sve ti je divno ali meni je ovo , Nijemci to zovu "Drvo zivota" i ako neki tvrde da to nije tocno (i ja sam sa svojom susjedom Nijemicom raspravljala o tome ) , no , kako je da je , meni je ovo najljepse draga Vanessa :
![]() |
|
![]() |
|
Evo,ja stigla da vidim predivan cvet tvoje tibučine...stvarno je
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Fino reče Leona - ništa ti ne valja!
![]() Ovo je jedan od vrtova u koji svratim "pariti" oči
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamenika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Evo i ja po prvi put zalutala u tvoj vrt.Cvijeće je predivno ali su me tvoje ruže najviše oduševile.Meni nekako ne uspjevaju
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
koliko god se ja trudila da pregledam zaostatke po vrtovima , ne uspjeva mi , eto nako duže vremena stigoh i to tvog predivnog carstva. Njegovano vidi se s puno ljubavi a biljčice uzvraćaju svojom ljepotom. ruže, hibići, bugice ma ne želim nabrajati da nešto ne izostavim jer to bi bila uvreda za cvijeće a i za tebe , mogli bi se uvrijediti i ti i cvijeće a to ne želim jer sve mi je PREDIVNO
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |