Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 08:35
Wanesa dva puta sam se vracala da gledam,i ja jedva cekam tibucinu da ti procveta na Stefanotis ces cekati jos mesec da se otvoriLOL ali ne zali cekaj,hibiji kokineusi Solandra Sesbanija...ma ti ces postati prava egzoticarka....smile79 sve je lepo i bas volim sto ti uspeva.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 07:57
Jutarnja kafica,tvoj vrt i ja...prava kombinacijaHug
Datura ti je preslatka sa cvetićem a biće ih tek još,eno moja već i čaure sa semenom napravilaSmile Tibucina sa cvetom-to čekamThumbs Up sesbanija ti lepo porasla,goruća ljubav,hibići,močvarci divniClap Prelepo ti je u vrtu ovog vrelog leta,a kakve nas sve lepote ovde očekuju dok zahladi odlično znam i unapred se radujem smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:21
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa dva puta sam se vracala da gledam,i ja jedva cekam tibucinu da ti procveta na Stefanotis ces cekati jos mesec da se otvoriLOL ali ne zali cekaj,hibiji kokineusi Solandra Sesbanija...ma ti ces postati prava egzoticarka....smile79 sve je lepo i bas volim sto ti uspeva.
 Eeee, hvala ti za ovo " egzoticarka",mada sam jos uvek daleko od toga... Ali vazno je da napredujem polako, a imam se na koga i ugledati! A sto se stefija tice, nisi u pravu, jer kao sto vidis, uspeo je da procveta u roku od dve nedelje!
  sveza jutrosnja slika, ali sto miriiiiise...smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:28
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Jutarnja kafica,tvoj vrt i ja...prava kombinacijaHug
Datura ti je preslatka sa cvetićem a biće ih tek još,eno moja već i čaure sa semenom napravilaSmile Tibucina sa cvetom-to čekamThumbs Up sesbanija ti lepo porasla,goruća ljubav,hibići,močvarci divniClap Prelepo ti je u vrtu ovog vrelog leta,a kakve nas sve lepote ovde očekuju dok zahladi odlično znam i unapred se radujem smile79
 Betty, draga, nadam se da ti je kafica prijala... Datura ima nove pupoljke,a mislim da ce mi uskoro cvetati i bela... Tibouchinu i ja nestrpljivo cekam da procveta,prvi put je imam ,sesbaniju takodje, ali ne verujem da ce mi cvetati ove godine,a ostalo... pa evo stize malo zahladjenje pa se nadam da ce i nase biljke zivnuti, a baste zablistati u divnim jesenjim bojama... smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:33
Mila moja drugarice,delim tvoju radost i oduševljenje...cvetovi stefanotisa su božanstveni...uživaj u mirisusmile79smile84

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 07:18
Draga moja Betty, hvala ti od srca,zaista uzivam u drustvu mog stefija i jos nekih "cveckica". 
 Ne znam samo sta bi rekla za ovu lepoticu...
 tibouchina, najzad procvetala, uzivo je jos lepsa i ljubicanstvenija!
I jos malo ljubicastog klematisa President-a
Malo bugica...
ovaj sareni slez, neumorno cveta celog leta ,iako su mu skroz sprzeni listovi...

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 08:10

Lijepo cvijeće Wanessa smile113

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 09:32
Smile  ova tvoja tibucina me povukla za prste - moram da je izdvojim i pohvalim... tj. nju izdvajam a tebe pohvalim  Big smile zaista je  lepa ( sto ne znaci da mi se ostalo ne svidja ) . Mogu samo misliti kako si reagovala kad se rascvetala, - ClapClapClapsmile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 11:09
tibouchina je predivna, ja ju imam ali ne pokazuje znakove pupanja Cry
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 18:58
Draga moja Wanesa,prvo sebe da ukorim kako nisam videla Stefija,ma bozanstven je,a miris jos osecamSmile,svaka cast ali to zaista mislim,Tibucina,bljakLOL,nista ti nevaljaLOL....ma prelepa je ,blago tebi i uzivaj u njoj,za ostalo nemam reci ali najvise mi je ostavilo traga ovo,kakva bojaShocked

i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 09:32
Nisa smile79
Erutrina smile79
Enrikova nona smile79
Leona smile79

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 09:37
vigna, cvet ili...?
Nisam mogla da mu odolim...
beli mocvarko jos uvek cveta
Beli ili roze...?
smile79

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 19:36

ma kakav cvet to je neka kopriva,baci to neka dotrci do mene......kod mene je papaaaa,svakim danom sve vise iznenadjenja kod tebe,srecna sam zbog toga.
i pustinja u coveku
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 20:30
predivno, bugice su prelijepe
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:23
Ove tvoje bugice su pravi odmor za oči,nešto posebno.Kod tebe je toliko lijepog cvijeća da uvijek uživam u svakoj slici.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:45
Sve ti je prelijepo , sve ti je divno ali meni je ovo , Nijemci to zovu "Drvo zivota" i ako neki tvrde da to nije tocno (i ja sam sa svojom susjedom Nijemicom raspravljala o tome ) , no , kako je da je , meni je ovo najljepse draga Vanessa :

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 07:55
Evo,ja stigla da vidim predivan cvet tvoje tibučine...stvarno jesmile227smile64 pa bugice,močvarci,slez,vignaaasmile94 ma,šta ja nabrajam kad je sve fantastično...bolje da begam pre nego se smile39 Unesvestim od lepote...Svaka čast!smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 08:06
Fino reče Leona - ništa ti ne valja!LOL

Ovo je jedan od vrtova u koji svratim "pariti" očismile71..... a nije mi to baš pametno!!! Uglavnom uvijek završim ovako smile93ili ovakosmile181.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
kamenika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 68
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 08:51
Evo i ja po prvi put zalutala u tvoj vrt.Cvijeće je predivno ali su me tvoje ruže najviše oduševile.Meni nekako ne uspjevaju Cry
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:29
koliko god se ja trudila da pregledam zaostatke po vrtovima , ne uspjeva mi , eto nako duže vremena stigoh i to tvog predivnog carstva. Njegovano vidi se s puno ljubavi a biljčice uzvraćaju svojom ljepotom. ruže, hibići, bugice ma ne želim nabrajati da nešto ne izostavim jer to bi bila uvreda za cvijeće a i za tebe , mogli bi se uvrijediti i ti i cvijeće a to ne želim jer sve mi je PREDIVNO smile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.