Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Aralija,puno hvala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty, draga nemoj slucajno da padas u nesvest, nego slike na sunce,znam da imas mnogo toga sto nam trebas pokazati...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Gute Fee, na ovoj informaciji,nisam znala da se u Nemackoj stefanotis tako zove,. Ali u pravu si da je krasan i lep, a jos mirise... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
koliko god se ja trudila da pregledam zaostatke po vrtovima , ne uspjeva mi , eto nako duže vremena stigoh i to tvog predivnog carstva. Njegovano vidi se s puno ljubavi a biljčice uzvraćaju svojom ljepotom. ruže, hibići, bugice ma ne želim nabrajati da nešto ne izostavim jer to bi bila uvreda za cvijeće a i za tebe , mogli bi se uvrijediti i ti i cvijeće a to ne želim jer sve mi je PREDIVNO
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamenika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Evo i ja po prvi put zalutala u tvoj vrt.Cvijeće je predivno ali su me tvoje ruže najviše oduševile.Meni nekako ne uspjevaju
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Fino reče Leona - ništa ti ne valja!
![]() Ovo je jedan od vrtova u koji svratim "pariti" oči
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Evo,ja stigla da vidim predivan cvet tvoje tibučine...stvarno je
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve ti je prelijepo , sve ti je divno ali meni je ovo , Nijemci to zovu "Drvo zivota" i ako neki tvrde da to nije tocno (i ja sam sa svojom susjedom Nijemicom raspravljala o tome ) , no , kako je da je , meni je ovo najljepse draga Vanessa :
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ove tvoje bugice su pravi odmor za oči,nešto posebno.Kod tebe je toliko lijepog cvijeća da uvijek uživam u svakoj slici.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivno, bugice su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa
![]() Erutrina ![]() Enrikova nona ![]() Leona ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga moja Wanesa,prvo sebe da ukorim kako nisam videla Stefija,ma bozanstven je,a miris jos osecam
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
tibouchina je predivna, ja ju imam ali ne pokazuje znakove pupanja
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |