Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 22:15
Usput, sve pohvale za tvoje pripreme za zimu i bogatu zimnicu, bavljenje povrtlarstvom i to. Ja sam frisko udata iako nisam pretjerano mlada, pa uglavnom donosim zimnicu od svekrve i mame, grebem se dok ne naucim Ermm
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 22:04
Monstera, pa kupala sam ih samponom! Zamisli tu katastrofu?! Imala sam oko 4 godine. Mastovito dijete, da Bog sacuva. Troje malih zutih pilica, kukala im majka!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 12:44
Ma ja se smijem kako sma tupavo,iskrivljenim rijecima to napisala,moguce da i tebi to smijesno.Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 10:41

smile96smile96 Joooooj Pustilka, vidim da ja moram pobjeći odavde, inače ću krepati od smjeha.....LOLLOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 10:16
Cigare su bezveze (izvinite pusaci Big smile) jos kolike su im sad cijene trebao bi ih svako ostaviti uzinad proizvođacima.
Mi djeca smo radili ovako:ukrademo od roditelja kutiju pa u tim kucama pusimo koliko mozem,visak uguramo u ciglu u zidu da imamo za opet kad nam na um padne.Big smileBig smile Ka dje stigao projleti rat skupili se vani nasi po komsiluku tuzni nema se sta zapaliti,a mi odemo po te ostatke sto smo ih gurnuli u zid i fol nasli mi i njima donijeli.Kako su se samo obradovali onim par cigareta LOL

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 08:48
Oooooooo Pustilka bilo je i toga.....samo mi smo prve cigarete zadimili ispod mosta....ha,ha, ha, padala je kiša i cigarete koje smo ukrali od svojih, dobrano su povukle vlagu iako smo ih skrili u đepove jakni, no svejedno taj dan kiša je lijevala pa su nam se i jakne dobro smočile.......smile96smile96 Bila je to moja prva i posljednja cigareta u životu.....Ha,ha,ha LOLLOLLOL osim što sam kad sam došla kući zaradila nekoliko šamarčina, želudac mi se okrenuo naopako i dobro sam se ispovraćala, jer me cigarete i taj smrad u ustima poslije njih nisu baš  oduševili.....Otada više nikad nisam ni pomislila da bih koju zapalila....Iako i danas priznajem nekad mi lijepo zamirišu....SmileSmile  No nemam više želje za njima....Dok vidim druge kako se teško odriču pušenja, moram priznati, ovo je bolje za mene...Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 01:28
Ismija se vama ja dok sam citala vase lpovluke djecije,na um mi padose moje iz djetinjstva.Niko ne spominje pusenje cigareta i skrivanje po novim ,neuseljviim kucama ili po sumama LOL Prve zapaljene cigarete iz djetinjstva LOLBig smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:27
Aha,ha,ha,ha.......čuj to.....Kupanje pilića....smile96smile96  Kaćunak daj mi reci Molim te jesi li koristila i kakav šampon ili gel za tuširanje ?.....ili je to bilo više onak kupanje, samo u vodi bez ičega?  smile156smile156Ti si onda isto trebala biti u mojoj grupi....ha,ha,ha,ha.....Luda dječurlija !smile96smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:23
Kaćunak, zar već ideš ?  A ja ti taman htjela reći da dođeš k meni, imam neke šljive , a i nekih ludih travarica, voćnih likera, što god poželiš.......LOLLOL svašta nešto ti ja spremim pred zimu, ko hrčak......smile96smile96 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:18
Kaćunak pucaj dok sam još ovdje, inače ako ne zgibam uskoro, onda ću visjeti ovdje do jutra ko 
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:18
Ja sam babine maaale pilice okupala u lavabou! Mama je poludila, fenom ih morala susiti, Velim, da budu ciste ko male bebe smile188 A o kradji i lupanju jaja iz kokosinjca da ne govorim. Ja sam vam bila dijete, ne daj boze nikom. Sad stvarno odoh
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:15

Evo je Rosi !  Samo za tebe ! Embarrassedsmile78smile84  Nije li slatka?EmbarrassedHeart

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:13
Ma ja vam moram nesto ispricat pa odo leci!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:13
Macu? Micu ? LOLLOL  Aaaaaa ne tako.....Mica, macu....evo idem ju potražiti.....   Mic, mic, miiiiiiiccccc....Dođi, mic !LOLLOLLOL
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:11
Monsice, ženo, koliko ti energije imaš?! Spavat ajde! Ja odoh! Laku noć! Ako nađeš kakvu macu za mene, bilo bi lijepo... smile47
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:10

Rosi šteta što nas dvije nismo odrasle zajedno, vjerujem da bi nam djetinjstvo bilo još veselije ! EmbarrassedHeart Imamo izgleda jako puno nekih sličnih situacija....SmileTongue

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:06
Originalno poslano od člana kacunak kacunak napisao:

Veliki pozdrav monsteri i desert rose! Super ste likovi, vidi se odmah.

Draga ti imaš jedan veliki  od mene !

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 23:00
 Eeeee da još jedna opaka dječja spačka.....vruće popodne, vrijeme ručka je već odavno prošlo.....odrasli su po navici poslije ručka legli odmarati negdje u debeloj hladovini svojih soba....A " vrašćićima " kao da ni to vruće, sprano ljetno popdne ništa nije smetalo.....Ovaj puta smo se našli kod mojih susjeda....ja i još nekoliko djevojčica igrale smo se s njihova dva dječaka, bili smo si svi jako dobri sve do završetka OŠ..bilo je to pravo prijateljstvo, kakva samo mogu biti prijateljstva iz djetinjstva....EmbarrassedHeart  No dobro da se vratim na "vrašćiće".... Pošto kod njih u dvorištu nije bilo nikoga, mi smo opet skovali plan.....A mlađi dečkić je i inače bio uvjek spreman napraviti bilo kakvu spačku, pa mu je to došlo kao ludom šamar....Što ćemo, kako ćemo......dosjetili smo se......Razjurili smo sve kokoši iz kokošinjca, bila je to strašna graja i vreva po cijelom dvorištu....Ha,ha,ha,ha......za umrijeti od smjeha! smile96smile96  Luda djeca i još luđe kokoši....  Začas smo se opet razbježali ko rakova djeca , jer uspjeli smo poremetiti odmor baki dvojice dječaka....Izjurila je ljutita potražila debelu šibu , pa udri nas naganjati i potjerati nas kućama.....LOLLOLLOL

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 22:57
kacunak smile78i lijepo smile49!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 22:53
Ako bude kakve sljivovice, vina, bilo sta, ja rado nazdravljam s vama! Laku noc, ujutru radim...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.