Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 15:18
  Draga moja  Wiz samo dođi, a mogle bi mi napraviti i neku razmjenu, što kažeš ? Ti meni voćkice, ja tebi povrće? EmbarrassedHugsmile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 15:13
...hej draga moja...dođoh malo na povrče tvoje....da gricnem...jerbo kod mene u mom vrtu ga nema...samo voće...pa reko da malo promijenim meni....heheheh...fina paprika mmmmm...

a sad ću odlepršati pa se opet navrnem..smile79
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:56
   Eeeeej Dmirce, pa gdje si ti ?  Nešto te u zadnje vrijeme nema baš ovdje? UnhappyOuch  Kad ćeš ti već jednom zalutati na naš kraj ? SmileHugEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:53
Kod tebe uvjek ima zasmile50a tebi smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 01:21
 smile79 Draga moja !  Ma rekla sam vam da je taj kiwano toliko razvikan, prefin,prefin, a meni je bilo poznato da egzote baš i nisu nešto pre,prefino, iako istina, jestivo je, ali ako ćemo ocjenjivati, moglo bi se reći da kiwano može pokupiti neku osrednju ocjenu...Meni nije ni prefin, ni preloš, mogu ga pojesti, ali nije ništa posebno.... Što se tiče pečenja pekmeza, ako ću ga baš peći, nikad nemam sreće, jer na plinu i unatoč stalnom mješanju, uvjek mi se mora bar malo primiti i zagoriti, a to ne volim ni pod razno....stoga više ni ne kuham i ne pečem nikakve pekmeze, đemove i sl.....Moja mama ima peć na drva i onda to bude onaj pravi pekmez od šljiva.........U usporedi s mojim pekmezom, ja se s ovim glupim plinskim načinom pečenja pekmeza mogu sakriti..Sad me baš zainteresiralo ovo s pećnicom i neću imati mira dok ne probam i taj način...a moje šljive su već sada u pećnici...LOLLOL

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:58
Stvarno se svega nađe kod tebe. Svaka čast egzotama, ali našešljive bistrice su neusporedivo bolje od tog kivana. Pekmez nisam radila u pećnici ali sam radila onaj bez šećera. E, za to treba imati puno vremena. Stavila sam rajnglu na plinsko kuhalo, primakla stolac, uzela knjigu pa sjela i mješala pekmez tri (3) sata. Bil je jako fini i nije se niti jedna staklenka pokvarila.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:51

A ove su ostale za gricnuti.....LOLLOLEmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:48

...... I ovako........LOLLOLsmile96

Nego curke odmah da vas pitam da li je tko od vas pekao đem u pećnici ?...meni je ovo prvi puta , našla neki recept ( od njih sto) i moram priznati ovo mi se baš svidilo ...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:45

A one su završile s ovako .......

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:41
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 21:57

Ahaaaaa ! EmbarrassedHug

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 21:39
Ti ponesto,mi vecina ured sve moramo kupiti.Na to sam aludirala.Smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 20:47
 Pustilka !  smile79smile86   To ti misliš da ne moram ništa više kupiti.....Uvjek se nađe nekih " crnih rupa "  ( neuspjeh  s povrćem ) koje treba popuniti....LOLLOL

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:30
Presuper ti sebi svasta nabra Monslika WinkTi ne trebas ici u trgovinu kao mi neki,sve imas.Thumbs Up
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 09:16

Rosi !  smile50LOLLOL  Nisam ih ni ja nikad probala do sad...Imam ih po prvi puta i moram reći, očekivala sam nešto malo više od njih, ali budući da je to egzotična biljka, nije čudo da nije baš prefina, uostalom kao i sve egzote....Tko voli nešto kiselkasto ( kao ja ) neće se baš puno buniti...Ne znam kako drugima, no meni su dobri, a vjerojatno će biti i bolji dok odstoje i  požute...... bar tako kažu, čim dulje stoje tim su bolji....baš ćemo vidjeti...SmileSmile

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 09:07
Šta radiš sa ovim malim bodljikavcima? Moram priznati da ih nikada nisam jela... Embarrassed
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:03

Krokodilčeki......kako god....smile156smile156Embarrassedsmile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:01

Moji mali aligatori.....smile96smile156

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:59

Malo veće ljutilice su užasno Angry !   grrrrrrr LOLLOL  EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:56

A one su slatke....EmbarrassedHeart  

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,109 sekundi.