Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:12

Industrijalci......LOLLOLEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:11

Za sve moje posjetitelje malo "plišanih slatkih loptica !"  LOLLOLEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:09

Hokkaido tikva....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:07

Grappolo rajčica...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:05
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 09:47

Vijolice , meni nije ništa zagorjelo, ni zapeklo se a još sam sve stavila na nekih 240°C ( plin ) tek kasnije sam malo smanjila i tako ostavila još neko kratko vrijeme....A možda je tomu zaslužan emajlirani okrugli pekač ErmmQuestion Ili to nema nikakve veze s posudom ErmmQuestion

Smajliću HugEmbarrassedHeart probaj, super je i imaš manje posla s tim....Thumbs Up

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 08:36

Drage moje vrijednice, kuhate, pečete, spremate i to sve od svog voća i povrća, nikako da se sa ovom temom oglasim u svojoj temi, doma nemam vremena a na poslu nemam slike, pa tako prođe ljeto i jesen. Super vam je ovo sa pečnicom, nisam probala ja to sve na plinu u inox posudi pa mi ne zagori, ali morat ću isprobati i pečnicu.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:46
To sam ja od straha da se ne zapeče
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:10
 Vijolice, ja ih čak nisam morala ni mješati, samo sam ih tako ostavila da se peku, kad se sve lijepo dosta zgusnulo, izvadila sam van iz pećnice i odmah spremala u teglice...Smile

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:03
Da vam se i ja malo priključim
Lani sam( u nedostatku vremena)Šljive raspolovila,posula malo šećerom i stavila u pećnicu.Par puta promiješala,na kraju dodala malo ruma,cimeta i pimenta.Bio je savršen,bez imalo muke.Ove godine namjeravam primjeniti isti postupak,ako nađem šljive po povoljnoj cijeni
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:30
  Milice ! smile79smile86

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:24
To ti je lako ... Istresi skuhani pekmez ili džem u posudu pa ga ponovo kratko prokuhaj i dodaj koje dodatke želiš i ponovo s njim u teglice....Naravno čiste, kao na početku.....Ponekad sam tako radila , makar s dijelom pekmeza.....Bilo je dobro....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:32

Sad je gotovo, više nemam takvih  šljiva....LOLLOLsmile42 A i MM baš nije lud ni za đemom, ni za pekmezom....LOLLOLLOL što će mi onda toliko, za mene dovoljno i par teglica....Smile

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:22
Pa ti ponovi gradivo!!!LOL Od viška glava ne boli!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:18
Eto vidiš sad si mi dala još jednu ideju, no prekasno sam uključila svoje vijuge, pa nisam stavljala ništa , samo na kraju zalila đem s malo ruma....A imam i limuna i limete...šteta, baš sam blesava,a meni su citrusi na prvom mjestu u svemu gdje god mogu ići....Ahhhh imam kasno paljenje ! smile42LOL

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:13
I ja planiram sutra napraviti džem od polovica šljiva s kolutima limuna i klinčićima. Fantazija od okusa!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:02
Dadi i ja sam probala nešto slično, nisam isto ničime prekrivala ( radila sam neki đem od cijelih polovica šljiva ) moram priznati kako prvi puta to radim još mi je dobro i ispalo,  i više sam nego zadovoljna..SmileEmbarrassedHeart

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 21:37
I ja radim u rerni.... čak ni ne pokrivam folijom, samo stavim u malo dublju posudu i ne prska... promiješam na svakih pola sata, 15 min. Bude super, i okusom i mirisom najsličnije pekmezima kuhanim u kotlovima kao nekada, daleko bolje nego kuhanje na plinskoj ili električnoj ploči. A vrijeme trajanja je isto, možda samo pola sata duže. Ipak, daleko isplativije - nema zagorenih posuda, poprskane kuhinje ni zidova, ruke ostaju neopečene, a u međuvremenu poradim nešto drugo. 
To mu dođe kao 2 u 1 posao LOL
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 21:26
Milice ovo je stvarno super, nisam znala da je to jedan od lakših i čišćih načina kako ispeći pekmez ili đem...ClapClapThumbs Up

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 19:47
Ja u zadnje vrijeme pekmez i džem od šljiva pečem u elek. pećnici i nema straga da mi izgori . Pokrijem posudu alufolijom da mi ne prska, izbišim nekoliko rupica da izlazi para i ponekad promiješam i bude sve odlično. Imam nekoliko recepata po kojima radim .....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.