Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava


monsterin eko povrtnjak

 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:12

   Industrijalci......LOLLOLEmbarrassedHeart


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi


Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:11

  Za sve moje posjetitelje malo "plišanih slatkih loptica !"  LOLLOLEmbarrassedHeart


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:09

  Hokkaido tikva....EmbarrassedHeart


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:07

   Grappolo rajčica...EmbarrassedHeart


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:05
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 09:47

 Vijolice , meni nije ništa zagorjelo, ni zapeklo se a još sam sve stavila na nekih 240°C ( plin ) tek kasnije sam malo smanjila i tako ostavila još neko kratko vrijeme....A možda je tomu zaslužan emajlirani okrugli pekač ErmmQuestion Ili to nema nikakve veze s posudom ErmmQuestion

 Smajliću HugEmbarrassedHeart probaj, super je i imaš manje posla s tim....Thumbs Up


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2010
Lokacija: Dugo Selo
Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 08:36

Drage moje vrijednice, kuhate, pečete, spremate i to sve od svog voća i povrća, nikako da se sa ovom temom oglasim u svojoj temi, doma nemam vremena a na poslu nemam slike, pa tako prođe ljeto i jesen. Super vam je ovo sa pečnicom, nisam probala ja to sve na plinu u inox posudi pa mi ne zagori, ali morat ću isprobati i pečnicu.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Avatar

Pridružen: 02 Ožujak 2012
Status: Offline
Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:46
To sam ja od straha da se ne zapeče
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:10
 Vijolice, ja ih čak nisam morala ni mješati, samo sam ih tako ostavila da se peku, kad se sve lijepo dosta zgusnulo, izvadila sam van iz pećnice i odmah spremala u teglice...Smile


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Avatar

Pridružen: 02 Ožujak 2012
Status: Offline
Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:03
Da vam se i ja malo priključim
Lani sam( u nedostatku vremena)Šljive raspolovila,posula malo šećerom i stavila u pećnicu.Par puta promiješala,na kraju dodala malo ruma,cimeta i pimenta.Bio je savršen,bez imalo muke.Ove godine namjeravam primjeniti isti postupak,ako nađem šljive po povoljnoj cijeni
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:30
  Milice ! smile79smile86


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 20 Listopad 2010
Lokacija: Slavonija
Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:24
To ti je lako ... Istresi skuhani pekmez ili džem u posudu pa ga ponovo kratko prokuhaj i dodaj koje dodatke želiš i ponovo s njim u teglice....Naravno čiste, kao na početku.....Ponekad sam tako radila , makar s dijelom pekmeza.....Bilo je dobro....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:32
 
 Sad je gotovo, više nemam takvih  šljiva....LOLLOLsmile42 A i MM baš nije lud ni za đemom, ni za pekmezom....LOLLOLLOL što će mi onda toliko, za mene dovoljno i par teglica....Smile




Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Travanj 2012
Lokacija: Baranja
Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:22
Pa ti ponovi gradivo!!!LOL Od viška glava ne boli!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:18
Eto vidiš sad si mi dala još jednu ideju, no prekasno sam uključila svoje vijuge, pa nisam stavljala ništa , samo na kraju zalila đem s malo ruma....A imam i limuna i limete...šteta, baš sam blesava,a meni su citrusi na prvom mjestu u svemu gdje god mogu ići....Ahhhh imam kasno paljenje ! smile42LOL




Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Travanj 2012
Lokacija: Baranja
Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:13
I ja planiram sutra napraviti džem od polovica šljiva s kolutima limuna i klinčićima. Fantazija od okusa!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 22:02
Dadi i ja sam probala nešto slično, nisam isto ničime prekrivala ( radila sam neki đem od cijelih polovica šljiva ) moram priznati kako prvi puta to radim još mi je dobro i ispalo,  i više sam nego zadovoljna..SmileEmbarrassedHeart




Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Travanj 2012
Lokacija: Baranja
Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 21:37
I ja radim u rerni.... čak ni ne pokrivam folijom, samo stavim u malo dublju posudu i ne prska... promiješam na svakih pola sata, 15 min. Bude super, i okusom i mirisom najsličnije pekmezima kuhanim u kotlovima kao nekada, daleko bolje nego kuhanje na plinskoj ili električnoj ploči. A vrijeme trajanja je isto, možda samo pola sata duže. Ipak, daleko isplativije - nema zagorenih posuda, poprskane kuhinje ni zidova, ruke ostaju neopečene, a u međuvremenu poradim nešto drugo. 
To mu dođe kao 2 u 1 posao LOL
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 24 Kolovoz 2011
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 21:26
Milice ovo je stvarno super, nisam znala da je to jedan od lakših i čišćih načina kako ispeći pekmez ili đem...ClapClapThumbs Up


Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 20 Listopad 2010
Lokacija: Slavonija
Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 19:47
Ja u zadnje vrijeme pekmez i džem od šljiva pečem u elek. pećnici i nema straga da mi izgori . Pokrijem posudu alufolijom da mi ne prska, izbišim nekoliko rupica da izlazi para i ponekad promiješam i bude sve odlično. Imam nekoliko recepata po kojima radim .....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.