Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 282> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovo cvjetno srce, kojega je stvorila priroda.
poklanjam svim mojim posjetiteljima, i onima koji svojim porukama uljepšavaju ove stranice, i onima koji prošetaju tiho i nećujno. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
kamenjar
vijolica što drugo mogu reći? hvala vam! ![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
U svetlucavi smiraj dana su maleni anđeli sišli na zemlju, igrali se i zaspali.
U zoru im je rosa pala na krila i povezala ih svojim biserima...... A zlaćano sunce je, vidjevši ih onako pozaspale, svojim osmjehom pretvorilo malene anđele u cvijeće.... da bi nastavili živjeti. Sunce na izlasku..... falopija koja liči na krila anđela...... Mora da je i ova pjesma nastala u jednom takvom momentu, kraj nekog takvog cvijeta.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
....... Csillogó naplementén kicsi angyalkák földre száltak, játsztva elaludtak. Hajnalban virraszto harmatocska tündöklö gyöngyeivel szárnyaikat lekötötte. Aranyzó napocska mosolyával kicsiny figúrákat virággá ábrázólta ..... tóvább élhessenek. ...... |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
Potpisujem! ![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
tvoj sam redovni gost ,ne ostavljam trag jer nemam sta reci ..sto god bi rekla vec je receno ..jednostavno sam tu i uzivam i drago mi je da si tu ,da nam stavis slike da mozemo uzivat ...
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
|
desert rose
i kod nas je dosta hladno. prošlu zimu je odlično podnio, vidjet ćemo kako će ovu. sada je samo bitno da sazriju sjemenke, a ja ću pokušati i sa reznicama. ![]() |
||
![]() |
||
|
Free, hvala ti za savjet o zakorjenjivanju cariopterisa.
![]() |
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Baš si divna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Draga, a ja si mislim zakaj moj tak dugo ne cvate, a njemu samo treba kratak dan da procvijeta !! Zbilja ga obožavaju pčelice, pun ih je !! I lijepo si rekla kak se razmnožava, a ja dodajem....svaka grana koja se spusti do zemljice odma pušta korjenje !! Provjereno ! ![]() I baš si me zaintrigirala svojom zadnjom rečenicom i postu !! A još više iznenadila ......rekavši da sam shvatila sve !! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
debeljuškasta dama ili možda je bolje reći, pošto je dama, žena lijepih oblina, nije bez razloga dobila ime matrona. to je sedum sa najčvrščim stabljikama, izgleda pomalo ozbiljno i strogo, dok ne procvjeta. ![]() |
||
![]() |
||
|
lijepo si to napisala. vrt je svakim danom sve praznij, i sve je usporilo ali ...nije to još kraj, još čekam jednu biljku da procvjeta ![]() za sve ostalo napisano, stih iz jedne pjesme: "zbog nečeg đurđica uvijek niče baš u tišini i baš u sjenci." |
||
![]() |
||
|
u proljeće nije dugo prolistao i mislila sam da nije preživio. sjetit ću se tebe ako sjemenke sazriju. |
||
![]() |
||
|
Anaida, hvala ti
i na ponovljenoj slici i na pjesmi i ...što si tu! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
jučer sam ga ponovo šišala, sve grančice koje su previše izrasle iako su na njima bili cvjetovi. drago mi je da ti se sviđaju sedumi. mislim da je to zapostavljena biljka. visoki sedumi se jako teško mogu naći po vrtnim centrima i sajmovima cvijeća a isto tako znam koliko ih je teško prodati. Gdje sam svoje nabavila, više se ne sjećam ali sam sretna što ih imam i volim ih više nego niske sedume koji su mi ove godine izgorili na suncu. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Draga Slavuj,nema me 5,6 dana a kod tebe puno lipih stvari
![]() |
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
Prekrasan izlazak sunca... Mmmm, da sam rosa na tom listu
![]() Onaj tvoj krumpirko me bogme dobro zbunio, zato nisam skužila što je to tako poznato, jer svaki, kojeg sam do sada vidjela, puno je rijeđi, a tvoj je plavi oblačak! Al, naravno, to je krumpirko od Slavujka, ta ne može on biti običan! ![]() Jesen dolazi kod tebe, polako, polako... Predivan smiraj još jednog ciklusa. Pusa velika!
![]() |
||
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |