Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 307308309310311 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma jok, ja Milice !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nije samo dotrčalo i poslagalo se ovako fino reš pečene kožice na oval......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kako bilo da bilo, netko će lijepo omastiti brke.......
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Što se to slavi?
|
|
|
|
![]() |
|
Ništa ne slavimo, došlo nam......poželili se prasetine.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
oh..ja zakasnila na prasetinu..samo da znaš mi smo danas prvi put nabrali mladu salatu.mislim da se okusom može mjeriti s tvojom prasetinom
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči, nemam ništa ni protiv salate, zapravo mi obožavamo salatu, ali samo kad počne praviti glavice... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
... a ja bih rado iskombinirala malo monsine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Oooooo, nije to loša kombinacija !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Rano je za šipak!
U pravilu se šipak, pogotovo za pekmez, bere poslije prvog mraza. Tada je najkvalitetniji i najlakši za obradu jer omekša. Od ovako nedozrelog pekmez bude jako kiseo i duuuugo se treba kuhati.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Lani sam ga nabrala nešto za čaj... Tako ću i ove godine. A pekmez? Za to nemam vremena, to je jedini pekmez kojeg kupim, (da ne reklamiram naravno onaj sa kariranim poklopcem)... Nisam se upuštala u kuhanje istoga... mislim da ima jakooooo punooooo posla...
![]() |
|
![]() |
|
Aaaa tako ! Hvala ti Dadi za ovu informaciju, eto sad sam saznala još nešto što nisam znala ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ma dok se bude cekalo da dozri,neko ce to sve obrati
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Curke znate što ću ja danas ? Dobila sam od mojih još nešto šljiva, Kalanki, sad ću lijepo opet nešto staviti u pećnicu, nešto ide u sušilicu....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Naravno da se prvo kuha u vodi, pa se onda pasira, pa se onda nekoliko puta cijedi kroz gazu da se ocijede i odvoje sve dlačice koje jako bockaju po ustima, a plod šipka ih je pun, pa se onda opet kuha i kuha i kuha.... do željene gustine. Nemam namjeru pašiti vas, ali to je posao za cijeli dan. No isplati se!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mene više intrigira drijen, (drenak, dren, drenjina, lat. cornus mas)... kao i šipak, pun je vitamina C, planiram raditi sirup od njega, fantastičan je, samo nije niti on još dozrio...
|
|
![]() |
|
Ooooo Isuse Bože i takav posao ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene nigdje nema drijena.....šmrc...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 307308309310311 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |