Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tenerife - otok vječnog proljeća
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tenerife - otok vječnog proljeća

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 14:51

Ovdje se odvija show s delfinima i papigama

Evo i link showa http://youtube.com/watch?v=ipcjNVpKrqI
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 14:44

Na tri različite lokacije prema utvrđenoj satnici održava se show s orkama, delfinima i fokama pa evo nekoliko fotografija.

Snimali smo i mi ali već ima link pa si možete pogledati kako to izgleda.
http://youtube.com/watch?v=bQBTgqMMI6k

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 14:22
Postoji i dio s orhidejama

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 14:20

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 14:07
Slike u unutrašnjem dijelu su lošije kvalitete jer su svugdje upozorenja da se ne smije snimati s flešom.

Ove su mi ribe s tim zlatnim točicama na prvi pogled baš bile simpatične sve do trenutka dok ispod nisam pročitala da se radi o piranamaConfused

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 14:02

Evo nas koliko smo udaljeni od kuće. Ovako na karti i ne izgleda tako dalekoWink

U zatvorenom dijelu tematski su podijeljeni akvariji s raznim podmorjima

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 13:58

Raznobojne bugenvilie isprepliću se i padaju u slapovima

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 13:53

Ovo drvo plumerie me naprosto očaralo. Nisam mislila da naraste tako veliko, a očaravajući nježan miris cvijeta oborio me s nogu.

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 13:31
Što se više bližimo odredištu primjećujemo da je sve zelenije i bujnije nego na južnoj strani otoka. Stižemo u predgrađe Puerto de la Cruz u neposrednuz blizinu Loro parka.

Ispred kuća je sve prepuno egzotičnih hibiskusa i neizostavne euforbie miili.

Evo nas pred ulazom u Loro park

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 12:27
Najljepsa hvala na  predivnim slikama I odlicnom opisu Hug, hvala kada si I nama dopustila da "putujemo " sa tobom -divno sve!!!!
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 11:33
Sve pohvale za reportažu!!! čekamo još slika.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 11:09
Ujutro krećemo na sjevernu stranu otoka u Puerto de la Cruz u čijem je predgrađu smješten Loro park.Odlučili smo se na duži put autocestom cca 80 km, ali je daleko ugodniji nego zavojite lokalne ceste. Osim toga autoput i parkinzi su na cijelom otoku besplatni.
Loro park smješten je na 13,5 hektara površine. Osim bujnog raznovrsnog raslinja obiluje životinjskim carstvom. Najviše ima papiga koje su poneke u velikim kavezima tipa zološkog vrta, ali ih ima i da slobodno naokolo lete. U Loro parku proveli smo cijeli dan, ali vjerujte da to nije dovoljno. Neznaš što bi prije, gledao ili fotografirao.Wink Ima i svih ostalih sadržaja tako da nije problem kad se umorite od hodanja stazama i razgledanja pronaći jelo ili neko osvježenje. Loro park je prošle godine proslavio svoju 40 obljetnicu.

U daljini se pojavljuje najviši vrh otoka Tenerifa - vulkan Teide- (treći najviši vulkan na svijetu) 3.718 m. Ovo je ujedno i najviša vrh u cijeloj Španjolskoj.

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 08:46
Ima još punooooo slika. Kćerka nosila dvije kartice tako da ću vas još "udaviti". Moram pripremiti slike iz Loro parka. Tamo smo proveli cijeli dan i nije nam bilo dovoljno. Moji su mi se smijali da se čudim biljkama kao da sam Alisa u zemlji čudesa. Tongue
Mari istina naše more je daleko ljepše, ali sam stalno uspoređivala sve ostalo i mislila kako su oni od običnog vulkanskog otoka i pustoši napravili oazu, a mi imamo tako lijepo more, predivnu prirodu i neznamo to na pravi način prezentirati i iskoristiti.

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 02:20
Predivno putovanje, predivne slike, a tek biljkeClapClap...Park kaktusa divota...Adenium drvoStar!! Čekam ostale slikeWinkWink...
sutra je novi dan
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 00:20
Hvala ti što si, svojom divnom reportažom, prekrasnim slikama, omogućila da i mi uživamo s vama
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 22:48
Prekrasna reportaža, hvala što si je podjelila s nama.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 22:46
Prekrasno putovanje,prekrasne slike.Mislim da bi mene morali tjerati iz ovog parka,stvarno nešto posebno.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 22:22
WOOW! predivne slike s prekrasnog putovanja..dobro, Jadran te uvijek čeka za kupanjeBig smile
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:31
Nakon dva dana vratila sam se da još jednom uveče pogledam ovaj lijepi park, pa evo kako je to izgledalo.

Neznam kako mi je ranije promakao ovaj rascvjetali grm adeniuma.

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:06

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.