Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FALLOPIA AUBERTII
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo da ostavim trag i da ostavim
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
Leona, hvala ti za iskazano oduševljenje.
![]() |
|
![]() |
|
miska
Belina ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Čestitke za njalipši vrt !
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Čertitke
![]() Imamo najljepši vrt!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga SlavujVk,slike za Timeu "kradem" i ja i uzivam u svakoj latici,svakog cvijeta koji se otvori,svakoj pcelici, u tvom, kao i u svom vrtu!Hvala ti sto si mi uljepsala dan cvijecem koje cu sad pokazati i pomogla mi da popunim nekim tvojim biljcicama svoj mali vrtic
![]() |
|
![]() |
|
Da su danas u mom vrtu bili i najveći pjesnici, mislim da bi teško mogli opisati ljepotu koju sam gledala od ranog, toplog i sunčanog jutra. Cvjetovi astera su se otvarali toliko brzo da su odjednom stvorili predivne cvjetne oblake, a njihove slike sam ti obećala još ljetos ![]() |
|
![]() |
|
![]() drago mi je što sam dobro posložila slovca i oblikovala rečenice koje rado čitaš. a drago mi je i za sedume. ![]() |
|
![]() |
|
ajama, hvala!
bijelo u pozadini je penjačica falopija ili vijušac. toliko cvjetova i toliko dugo cvjetati može samo ova penjačica. tko ju posadi mora imati dosta mjesta jer jako brzo raste i širi se na sve strane. kod mene je od proljeća narasla preko 6 m , pokrila ogradu i sa jedne i druge strane. |
|
![]() |
|
klaudija, hvala ti.
drago mi je da ti se svidjela slika, meni će biti potpuna kada procvjeta najviši, bijeli zvjezdan, koji se vidi između crvenog zvjezdana i krompirovog grma. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ja nisam pjesnička duša kao ti, pa neznam kojim riječima bi opisala svoje osjećaje svaki puta kada vidim tvoje slike. Samo ti mogu reći da uživam u toj ljepoti svaki dan iako se ne javljam svaki puta ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Leona draga, ovako brzi odgovor i komentar na postavljene slike, mislim da nisam jos dobila.
Nisi ti malenkost, ti si velik i iskren čovjek, jer u 4 minute pogledati slike, napisati i objaviti poruku može samo iskrenost i čisto srce. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
SlavujVK,ti sto imas zaista prelepe biljke ti umes i da slikas,a to je pola posla zavrseno,sve ali sve pohvale od moje malenkosti
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
JEDAN KRASAN RANOJESENSKI DAN U MOM VRTU
SLIKE ZA TIMEU! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Sedumi su prelijepi a i slovca kojima opisuješ jesen.Lijepo te čitati.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() sve je fantastično baš kako dolikuje najljepšem vrtu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
draga SlavujVk prosetala sam tvojim raskosnim vrtom opet I uzivala, sve prekrasno I harmonicno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |