Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 21222324> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Donju teglu ću rasaditi, ova gornja je dosta šira i dublja, pa ima mjesta za sve, ali ova donja! Ostića su zagušile pelargonija i bidens!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Predivno!!!!!
Kaj misliš raseliti,gornju ili donju sliku ispod teksta?
Vidim da ti ova roza pelargonija zauzima pola tegle.Moje su same u tegli i raširile se po cijeloj.Probaj je zasebno presaditi.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno...rudbekia mi je baš posebna, valjda zati što ja još nemam takvu, tek sam ju sijala ove godine.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno predivno, gužva kod tebe, ali plumbago me bacio s nogu, a tamo ona narančasta vodenika u drušvu prkosa i kadifica, što reći, nego leći u podnožje na ležaljku i mirisati, mirisati, da ti miris ostane u nosu bar nekoliko dana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ima toga još, ali ne mogu izabrati ljepše od najljepšeg!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jedno ljepše od drugog ... al ruža obara
![]() |
|
![]() |
|
Evo mene opet!!!
![]() Rudbekija i kala pored ![]() Ruža - ne znam koje boje ![]() ![]() Ubacila ružu u 21.00. Gornja slika slikana po najvećem suncu, a donja sada poslije 20.00! Morala sam to učiniti da se vide boje!!! ![]() ![]() Gazanija ![]() Ljiljan je neumoran ![]() Procvale dalije ![]() Svašta nešto - mirisna kunica u društvu kadifice i cinije, a i negdje je tu i prkos ![]() Noćašnja kiša je osvježila i vodenika se vratila među žive ![]() ![]() A ovaj clematis, proljetos poklonjen svekrvi, nije onakav kakvu je sliku imao ![]() Dve žardinjere malo pregusto zasađene ![]() ![]() Dali da ovo malo razrjedim ili ne? Samo jednu biljkicu da premjestim? ![]() Bakina engleskinja ![]() Uz jutarnju kavicu pogled me veću na... ovaj predivno rascvjetali plumbago ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andreice, tvoje cvijeće kao i ti pljeni pažnju, košara je super, malo bijelo je preslatko, a ostalo da i ne spominjem. Samo naprijed imaš ti svega, pa će biti na proljeće opet nešto i za mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, sve super, ali pletena košara je preslatka...
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
andrea ovo čeka kavu
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pletena košara friško pofarbana i ukrašena
![]() Napokon da su se rascvale... ![]() ![]() Zijevalice se pomiješale sa lupinusom ![]() ![]() Nakon kiša, travu nikako da pokosim, a kad se ne kosi, cvijeta ovo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Digitalis na kiši
![]() Pogled na tritome iz daljine ![]() A ovako izgleda iz bliza ![]() |
|
![]() |
|
Moje biljkice nastavljaju sa uljepšavanjem dvorišta
![]() Gazanija u društvu Profe ![]() ![]() Iznenađenje za mene ![]() ![]() ![]() Tritome ![]() ![]() I noviteti sa Flore ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo par novijih detalja:
Nova košarica u vrtu sa lobelijom ![]() Lojtrice ![]() ![]() ![]() ![]() Dok su neki cvjetići limuna otcvali neki se pripremaju procvjetati ![]() Podnožje limuna ![]() U išćekivanju da se razraste clematis s lijeve strane, šarenolisni bršljan trenutno krasi lojtrice ![]() Procvala i hedera ![]() Limunasta majčina dušica ![]() ![]() ![]() Spašeni osteospermum ![]() Uz rub terase kombinacija vodenika i kadifica ![]() Delphinium procvjetali - niti je svjetloplavi, niti roze boje trenutno, vidjet ćemo kasnije ![]() Pogled preko mojih ruži do na susjedovu pergolu ![]() |
|
![]() |
|
Nove biljčice pokazuju svoju ljepotu!!!
Allisum ![]() Procvao i limun ![]() I drugi osteospermum kojeg sam ![]() ![]() ![]() Dok lupinus cvjetava, svoju ljepotu će uskoro pokazati naprstak i delphinium ![]() Snjeguljica je postala malena tj. prerasle su je biljke u kamenjaru ![]() I ja ću uskoro pokazati svoju ljepotu, ivančica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ima još!!!
![]() Naprstak - otrovna biljka, ali jako lijepa ![]() Lupinusi - a u pozadini svašta ![]() Vlasac do ove godine nije tako lijepo cvijetao ![]() Ne mogu napisati kamen jer je više dio stijene ukrašen čuvarkućama ![]() Pokloni forumašica ![]() ![]() Kurika ![]() I za kraj što ste imale strpljenja gledati moje sličice dajem vam ovaj umjetni ukras žardinjere! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stižu slikice!!!
![]() ...spremam se pokazati svoju ljepotu... puzavi cotonaester (čini mi se) ![]() ...napokon sam procvao... visoki cotonaester ![]() Vidiš kako sam se izborila za životni prostor... ![]() ![]() Procvao i clematis - veliki rozičkasti ![]() A ja trebao biti tamnocrveni, ali... i ovako sam lijep ![]() Kadulja ![]() A ima i gaveza ![]() ![]() Prije nekog vremena kupila 2 ostića za 10 kn, na akciji. Izgledali su koma, a gle ih sad... ovaj u vrtu još nije raširio svoje cvjeteke, ali... ![]() zato ja jesam ![]() ![]() I ruže stigle ![]() ![]() ![]() Zimska ruža (kamelija) ![]() |
|
![]() |
|
Napokon i moj tj. andrein hibiskus procvjetao!!!!
![]() Stvarno je predivan!!! Zar ne! ![]() Ljutko pozira ![]() ![]() Božur pripremio se pokazati svoju ljepotu ![]() Pakujca još uvijek u cvijetu, ima dosta sjemenkica za sve!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne mogu, a da ovu sliku iz vrta ne podijelim sa vama!
Naprijed počeo cvijetavati rodendron, a iza se lijepo se vidi šarenolisna vaigela (puna rozih pupoljaka), a pokraj nje roza astibla!!! Sa strane vaigele i astible ljetne ivančice koje sam prošle godine nabavila!!! Baš me zanima kako će to izgledati za 30 dana!!! ![]() ![]() Jedino si mislim da će astibla biti preniska jer su u njenoj blizini božuri i vučike tj. lupini! ![]() |
|
![]() |
|
Novi pupoljci na 2 predrage biljkice! Moj limun i...
![]() MPK hibisukus ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 21222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |