Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 12:40
  Nego dragi moji povrtlarci i povrtlarke, moj Enzim je gotov, danas slijedi procjeđivanje i flaširanje....Uglavnom ja sam zadovoljna dobivenim proizvodon, sad samo pričekati proljeće i experimetirati....Ali kako je to namjenjeno za različite svrhe i namjene, vjerojatno će i moji pokućarci dobiti malo zdrave ekološke "hrane"...EmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 12:36

Pustilka, Pustilka ! smile60smile156

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 08:44
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

He,he, he Pustilka znam ja da jer Bosna poznata po tim pitama,  Bosanci i Bosanke su maheri za te pite...ali znaš mene, imam i ja nešto od toga..he,he,he  smile96smile96 

Ne pada iver daleko od panja.LOL
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 23:36

He,he, he Pustilka znam ja da jer Bosna poznata po tim pitama,  Bosanci i Bosanke su maheri za te pite...ali znaš mene, imam i ja nešto od toga..he,he,he  smile96smile96 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 23:33
  Milice dođi dok je još sve friško ! smile95smile84

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 23:26
Pite za 10-ku ko da je pravila bosanka ehheheheSmile

Seneka
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 23:24
Monstera, kod tebe prava fešta.....ima svega....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:34
 Vijolice ! smile78smile84

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:32
Hvala,ja sam se poslužila savijačom sa jabukama!

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:28

Savijača s jabukama....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:26

Za kraj dragi moji, ako svratite ovdje, počastite se.....motani burek s mesom ili zeljem ....EmbarrassedHeart

ili ......

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:06

Liker od aronije....EmbarrassedSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:04

Još malo mojih krokodilčeka !  smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:01

Znam da su  mi neke fotke u debelom zaostatku, no nadam se da ćete mi oprostiti.....EmbarrassedHugHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 09:41
  Ajči, odučit će se oni i tako, jasno sam im dala do znanja da nema više ništa mukte !  Nek idu vidjeti na tržnicu hoće li im netko mukte pokloniti i jedan flanac ! Angry

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 09:36
mons probaj ih zvati da ti pomognu kopati .....pa će se odučiti da im daješ
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 21:39

Imaš pravo Ano moja ! Znam da je toga bilo i prije, ali tada je bilo samo tu i tamo, ponešto da nestane, a sad je to izgleda uzelo maha i više se ne bira što će se ukrasti...Ovo što kažeš za kafiće, ja se ne mogu prečuditi nekim ljudima koliko kukaju, nemaju ništa, a onda ih vidiš skoro svaki dan sjede u kafiću....Sve u svemu grozno ! Angry  Imam i par slučajeva gdje su mi se rugali otvoreno da sam luda što toliko radim i tko još danas živi od zemlje....a dok sam im uredno nudila  višak povrća iz mog vrta, gotovo nikad nisu rekli da neće uzeti, da imaju i da im ne treba.....Onda sam se i ja opametila i odlučila im  pokazati i dokazati da nema kruha bez motike....jasno sam im dala do znanja da više ništa ne dijelim badave, pa nek si misle...Ako mogu ja  nešto saditi i raditi, mogu i oni  ! 

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 21:26
Ima ti toga posvuda draga moja. Tu kod nas sam jednoj ženi pohvalila njene tikve jer su ogromne, baš ogromne. A veli ona da joj je već nestalo par komada. A lani ju je susjeda pitala jel si može uzet koju repu. Kad je dobila dozvolu, napukala si je repe za kiseljenje. A čula sam još sličnih priča i od drugih žena. 
Evo vidiš, ljudi postaju lijeni i bezobrazni. Puno njih neće raditi ali bi svega htjeli imati pa kradu i sjede po kafićima i kukaju kak se teško živi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 12:40

Pa da, eto vidiš, prije su mi krastavci "dobili noge", a sad tikvice......Ma nek im je u slast, neću se opterećivati s time, nije mi uopće važno, važnije bi mi bilo da mogu uhvatiti te " radišne i vrijedne ljude " na djelu....smile51

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 12:37
Čudi me da ti nisu dok je bilo svega u bašti,dobro si još i prošla od te gamadi.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.