Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:45
Desert rose,smile71dobro mi došla. Poslije sam kupila i nekoliko gomolja i posadila ali ni izdaleka nisu bile tako dobre kao ove skoro odbačene a te kupljene kao dobri gomolji su mi ubrzo i uginule a ove me obraduju svake godine.....

Miska,smile71hvala ti , ponekad slika izađe bolje a više puta baš i ne dobro ali  ja nisam baš neki majstor u tome pa kako kada bude......

Monna, smile71hvala ti,  to je tako ispalo slučajno, zapravo trudim se ja ali nije uvijek baš uspješno.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:46
Evo opet nekoliko sličica mojih biljčica koje odolijevaju hladnoći i još me uveseljavaju svojim cvijetićima.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:49
Ovo je zvjezdasti slak, koji nikako da se otvori a mislim da i neće više stići a nadala sam se i sjemenu ali ništa od toga.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:52
Nadala sam se da će i ovaj meksički slak stvoriti sjeme ali ne nadam se previše, mislim da je kasno za to.......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:53
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:55
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:57
Gompfrene sam kasno sijala i nisam se nadala da ću vidjeti cvijetka a evo one sada počinju cvjetati....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 21:59
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 22:11
Jagode su neumorne. Još po malo cvjetaju a ako bude toplo i sunce mogli bi ubrati  nekoliko plodova.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 22:14
Moje stabalce - hibiskus još odolijeva hladnoći.... Večeras sam ga unijela u verandu  a sutra opet seli van na jesensko sunce......

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 22:16
Caracalla je stvarno prekrasna....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 22:21
Dadinice, smile71hvala ti na posjeti u ove kasne sate. Caracala kasno procvjetala i zaista sam se nadala da će se stvoriti sjeme a prvi cvijetak je požutio i otpao , ne znam zašto a sada sam unijela u zatvorenu verandu da bude tu još nekoliko dana prije premještanja u podrum jer tu bude u zimi dosta ispod 0.... a nema mogućnosti grijanja.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 20:52
malo zimnice

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 21:24
Ovo sam zapravo pokušavala staviti više slika odjednom  a nisam imala cvjetnih slika stavila sam ove za probu i eto donekle mi je uspjelo.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 21:27
Još malo zimnice

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 21:30
Još uvijek sve cvjeta , što je balgodat za oči a bome zimnica je blagodat za nepce. S ovim teglicama zima će brzo proćismile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 21:34
Aralija,smile71 hvala ti na posjeti. Ovo sam isprobavala za mene novi način stavljanja više slika odjednom a nisam imala druge slike pa sam iskoristila slike zimnice. Pravim od svega pomalo jer volimo različito......
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 22:20
super ti je zimnica,  što ti je ovo u teglici na čepu piše delikates umak?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 22:30
E. Nona, hvala ti na pomoći.HugTo je paprika u senfu a poklopac je od nekog drugog proizvoda.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 22:33
kuhana, pečena ili prijesna ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.