Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Blue sky...
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Miska,draga,hvala ... ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Šetajući tvojim vrtom, sad ne samo da gledam divne, njegovane biljke, već nakon one naše prepiske, znam kolika je nada u njih utkana
![]() |
|
![]() |
|
A da ja tebi predlozim nesto drugo ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Uh draga moja,ja posle ovog napisanog nemam dovoljno dobrih reci kojima bih se zahvalila,ali bicu iskrena dok sam ga citala pomislila sam Boze ona je pogresila,nije ovo meni pisano,ali sobzirom da si citirala Araliju,shvatim da je to ipak meni,toliko se osecam posebno posle ovoga da stvarno ne znam sta jos da kazem.Hvala,pocastvovana sam.... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Milice ti valjda znas koliko volim sto te vidim ovde ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Klaudija ovaj tvoj komentar mi zaista laska,i prvi i drugi i treci deo ..ma jedinstvena si... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Leona31,sve ti je prekrasno i male krizantemice,burgmansije, ruze a sta god koristila,ciribuciriba ili hokus pokus,kod tebe pali
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Slažem se da ti je cvijeće van tako,da ne hvalim previše najbolje da se preselim kod tebe na neko vrijeme i uživam ,ma ne brini da ti ne bude dosadno samnom ja ću povest i Ziju
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
[QUOTE=aralija]Draga, koliko čujem i pratim jesen debelo stigla na kontinent, ali ove preljepe sličice grijat će te cijelu zimu, kao i nas koji posjećujemo tvoje predivne stranice,jednom sam napisala ljubav se ljubavlju vraća, a to je kod tebe to je očito i zato uživaj u ljepoti koju si stvorila,
Šetam tvojom temom, gledam predivne slike još divnijeg cvijeća, i mislim si, kako pohvaliti vlasnicu ovog posebnog vrta, da riječi ne budu prevelike a da ne bude ni najgluplja rečenica koju nalazimo u temama: "sve ti je lijepo ili sve ti je divno " ! I tražeči riječi naiđem na aralijin post ! Sve što sam htjela napisati, napisala je aralija u ova 3 reda !! Voljela bih da sam ti bila redovan posjetitelj, ali eto nisam, i to mi je žao !! Divno je pratiti s koliko ljubavi ti brineš o cviječu i zato si tako cvjetno nagrađena !! Više ću boraviti u tvome vrtu jer tvoj vrt to zaslužuje !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Samo malo zavirujem da vidim ljepotu jeseni u tvome vrtu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Neću da molim za recept!
Ja ću tebe
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Draga moja hvala,seboj cveta od letos i nekad i zimi ostane sa cveticima ,nego sad podivljao odgovara mu ovo vreme,a jos po basti gde sam bacila seme nikao svuda... za stapic ![]() sad ce Dadinica da moli za recept od ciribu ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajoj,sve je tako rascvjetano I veselo (kao I ekipa ovdje) da je bio gust pregledati ove zadnje slicice (a i komentare)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |