Loznica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja majka kad je prvi put dosla seca se i ona blata,davne 56-7g.al ne u gradu nego u Loz.polju...
pre tri dana sam bila u Trsicu...ovo je stazica koja vodi kod Vukove kuce ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Čekamo i ostale slikice!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bila nekada davno u tom zgodnom mjestu, ali mislim da su još ceste bile blatnjave, a sad izgleda moderno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
nema veze može i okolica, meni ove slike Loznice djeluju tako spokojno ,miran grad za život
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nemam bas nesto slika Loznice ,vise imam iz njene okoline,al potrudicu se da ih uradim.
|
|
![]() |
|
Evo da vam predstavim moj grad.podrucje opstine Loznice prostire se na severozapadu nase zemlje,na padinama planine Gucevo,izmedju reke Drine sa zapadne strane,planine Cer s istocne strane a sa severa granici s macvanskom ravnicom i na jugu s planinom Boranja,na nadmorskoj visini od 142m.
Kroz grad protice recica Shtira. Od Bg udaljena 136 km, od Shapca 53km. ![]() Loznicka gimnazija Vuk Karadzic ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |