Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 84>
Korisnik
Poruka
milica09 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 57
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 20:05
Hvala mama ce imati specijalni tretman na prolece. A bebe (ima ih jos) samo neka ovako nastave.Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 20:34
Milice, možeš ti nju "tretirati" i sada, ja imam jednu veliku i kad god ugledam neku grančicu da mi strši, ja ju cvaknem, tako uvijek ima lijepi oblik. U protivnom mi svi suvišni izdanci od težine saviju grane i tako ih deformiraju. Moja je već lijepo drvce.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 22:36
Milice krasne su i mama i beba,al i moja "mama" ove godine kao da malo stagnira,ili mi se čini,a beba koju sam dala svojoj mami isto ima ooogromne listove,predivna je!
Aralija,prekrasna zbirka,al ona sa šarenim listovima i kovrcava su posebne!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 18:58
[IMG][/IMG]

Crassula dejecta
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 18:09

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 20:00

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 20:12

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 20:45
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 21:40
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanovaovosti/64777.aspx -
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanovaovosti/64778.aspx -

Da li znate kako se zovu krasule,imam i ja takve,a neznam im imena.

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 21:52
Originalno poslano od člana macorka macorka napisao:

Da li znate kako se zovu krasule,imam i ja takve,a neznam im imena.

prva slika vjerojatno  crassula conjuncta

druga slika vjerojatno crassula muscosa 

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 22:00
crassula gollum

crassula arborescens "silver dollar"
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2013 u 22:03
crassula arborescens undulatifolia I

crassula arborescens undulatifolia II

crassula ovata
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2013 u 09:16
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

prva slika vjerojatno  crassula conjuncta

druga slika vjerojatno crassula muscosa 

Hvala na pomoći, tako se zovu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:12
moje tri na okupu koji su već pomalo drvca

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:26
I meni se jako sviđaju kad su tako formirane, krasno Aralija !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:57
aralija, krasne su, prava lijepa drvca.
Moj mali pelcerć uspješno raste

Na vrh
Dini55 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 151
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dini55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 12:49

Što su ove bijele točkice po listovima?
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 15:04
Dini,i mene isto zanima,jer i moje su to imale prošle zime,al u proljeće je nestalo,uglavnom sve bude ok,ne brini!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:58
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:01
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.