Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Evo što ja radim........
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Evo što ja radim........

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 23:01
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Da vidjeti! Vidjela i zavidila.Wink

Da  ti zapelcam  da se do jeseni zakorjeni pa dobiš i lukovicu i crasulu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 18:23
smile84smile58
smile58
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 10:05
Da vidjeti! Vidjela i zavidila.Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 09:28
E to se zove krasula, valjda će je vidjeti i vera4.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 23:31

Evo crassula  cijela a  za lukovice ćemo se dogovoriti na jesen .

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 12:04
Za koju godinu, kad namiriš sve rođake i prijatelje, preporučiti ću se i ja koju lukovicu. Impresionirana sam crassulom iako nije zvijezda slike.smile141
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 10:34

Ovako izgleda moj "nepoznati cvijet" danas, ima posađenih šest lukovica

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 23:13

Hvala. Sve sam pročitala i pregladala slikice i vjerujem da je moj cvijet iz te porodice ali je  različit od onog OTC i po načinu rasta i po krošnji. Kod mene prvo naraste cvijet bez lišća , onako kako je vidljivo na slikama a kasnije nataste stablo koje podsjeća na palmu.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 10:03
Vera ,prekrasno!!!
Šefi ti je već rekla koja je to tropska biljka no vidim da nisi primjetila,pa evo da ti ponovim.Zahvaljujući OTC tu ti je i naziv i SVE o toj biljci

Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 03:07
sta bi to moglo bit?
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 01:25

A evo i nastavka one moje tropske biljke za koju ne znam kako se zove. Ovo su slikice  "podmladka"

slikam još i dalje i nastabak slijedi.

Ovak izgleda biljka sa stablom i listom . Ovo je naraslo iz malih  (mladih) lukovica koje sam prošle godine izvadila iz zemlje a ona velika koja cvate još nije počela rasti. Kad počne rasti poslikam i pokažem vam.

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 01:14
Ima i još nešto novo u mom kamenjaru , poklon od šogorice

a ovo je isti cvijet od kojeg mi je šogorica poklonila dio u njezimom kamenjaru

Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 12:14
Haj, eto i mene malo. Wink Meni se uuuuužaaaasno sviđaju oni mali ljubičasti cvijetići. Stvarno su divni. A tvoj kamenjar je sve ljepši i ljepši. Morat ću se jedan dan opet u to uvjeriti uživo. LOL Pet od mene. Big%20smile
Ja sam dijete sreće
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 23:01

Sada je procvalo po drugi puta ove godine, kad se cjetovi posuše odrežem ih i vrlo brzo potjeraju novi i zako do kasne jeseni i da napomenem da je na suncu od izlaska do zalaska .

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 22:11
Pa ovo roza je predivno, Imam ga i ja ali imao samo jedan cvjetić-
Predivno Vera1- praznik za moje oči slane od mora.
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 08:23
Od kad je OTC stavila temu o koraljnim zvončićima - BTW to je ona biljčica koju neznate kaj je- jel tako OTC!Big%20smile rapsodija ak se ne varam Wink - ja samo mislim o njoj i o mjestu na koje bum ju posadila! Prekrasna je , a i hoste su ti fenomenalne! Jedva čekam da moja procvate.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 23:18
Tek sada te otkrih. Onaj gost iz tropa mi je zasjenio kaktuse. To se meni ne događa često. Ali i onaj roza cvijet kao grmić ti je prekrasan. pozdrav od imenjakinje4
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 23:01
Evo procvalo je i novo cvijeće  Lampranthus ....

Za sada je to sve, novosti pokažem drugi put. Pozdrav .

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 22:44

Evo vratila sam slike a nastavak slijedi.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 21:47
Vera slike su nestale, nisi ih valjda izbrisala u photobucketu?
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.