Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 84> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nakon 100 godina čekanja, moja dospoja će cvasti:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Evo kako se može iskoristiti orahova ljuska i višak vremena
![]() Posađeno je u mješavinu zemlje za cvijeće i perlita. I drugi dio ljuske, ovaj ide kao poklon ma da je na kraju ispao bolji nego onaj koji sam si zadržao ![]() |
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Izgleda slatko, ali se bojim, da če trebati uskoro presađivati.
U svakom slučaju odlična ideja.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma ovo je originalno ! A nije problem kad biljčica preraste ljusku presditi ju, a u ljusku zabosti novi pelcerić i tako ju uvijek imati u ovom obliku.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ovo s orahom je jako slatko. Ima tih mini sukulentića koji mogu dugo biti u malo zemlje...baš ću probati, jako mi se sviđa.
Glikice, lijepe, cijela kolekcija crassula. Imaš li falcatu?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Mislim da ova crassula može biti relativno dugo u ovoj ljusci jer je jako sitna. A s obzirom da imam jako puno crassula mogu eksperimentirati na sve načine
![]() |
|
![]() |
|
imam i falcatu, evo je:
|
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Divna je, imam je i ja (falcatu). Je li kod tebe cvala? Kod mene samo jednom, krasan veliki cvijet. Onda par godina ništa. Sada mi je baš bujna i velika, očekujem da će sada opet cvasti.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Nije cvala Nina, mislim da je još mlada.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasni primjerci,baš svi.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Meni je prošle godine ova cvjetala ali ove godine ne izgleda, da bi htjela. |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@majcka, rascvjetanu vjerojatno
nisi slikala . . |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Toliko je bilo svega: ![]() ![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |