Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 18> |
Korisnik | ||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
|
![]() |
||
ako
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Sad ne prolazim tiho, hodam bučno od prve stranice i diiiiviiim se ukrasima tvoga vrta, ne želim nabrajati jer bi puno toga priskočila ali ruže ću svakako izdvojiti prekrasne su ti!
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Hej,gde si ti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...daj još koju sličicu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Betty, draga, tu sam, nesto sam se ovih dana "pogubila" ,trcim na sve strane,hocu da iskoristim ovo lepo vreme, a bice vremena i za uzivanje! Slika ima dovoljno samo ne stignem da ih pokazem. ![]() |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Kod tebe se uvijek nađe svakojakih ljepota......
Ljubičasta primadona je zaista primadona.... epipermium (ja ga od milja zovem Bambi) je prekrasan, pa erika...... Predivno!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() ![]() ![]() ovo me ostavilo bez daha,samo nesto skupljas i ne prijavljujes, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Dadinice, ova ljubicanstvena lepotica je ostala bez lisca posle unosenja , ali jos uvek cveta!!! A "Bambi " je bas po mom ukusu! Hvala ti na poseti i komentaru!
![]() |
||
![]() |
||
|
Leona, draga moja, ti me bar znas, ono sto imam rado cu podeliti sa prijateljima...Hvala ti na ovim divnim recima!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Wanesa,vec sam ovo videla ali samo da odtavim komentar, Red Shields,svaka cast
![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Pristajem na sve ![]() ![]() ![]() ![]() Šaljem ti pregršt
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Ma bas sve ti je prekrasno ali plavo cvijece ,
k njemu se uvijek vracam i divim mu se ! Priznajem , plavo cvijece me jednostavno fascinira ! ![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |