Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 17:31
 za bugenvillu!! Odlučila ona dostojanstveno ispratiti lijepe dane. Krasna je!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 20:23
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

SmileClapClap  -  ne mogu a da se ne javim, lepa jesen sa primesama proleca - jagice  se zbunile malo  a mozda namerno cvetaju da ti ulepsaju vrt i nagrade te .....
Jagorcevine cvetaju  uveliko, namerno nisam sklonila lisce, da se vidi prisustvo jeseni ,cvetovi su me jako obradovali, a ja bih da tebe obradujem jednom slicicom...
http://s1055.photobucket.com/user/vesnasto/media/IMG_9788_resize_zpsaa9fa82a.jpg.html - , pelcer koji je uspeo da procveta!
smile78
Smile bas si me obradovala, hvala....izgleda da jagice svuda cvetaju, i kod mene takodje - samo se plasim da na prolece necemo imati cvetice - ja ih uklanjam. Imala sam slucaj pre par godina sa Forzicijom - cvetala u jesen te godine i nikad vise  - posle trece god. ( proletos ) sam je osisala skroz do zemlje....
ako
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 20:37
Sad ne prolazim tiho, hodam bučno od prve stranice i diiiiviiim se ukrasima tvoga vrta, ne želim nabrajati jer bi puno toga priskočila ali ruže ću svakako izdvojiti prekrasne su ti!
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 14:03

Betty, drago mi je da ti se hibi ozilio, cvetace ti na prolece kao moj:
(evo slike kako sad izgleda)

Wanessa
The impossible is often the untried.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 14:25
Hej,gde si ti Hug sigurno uživaš kraj tvoje žute,malene,divno procvetale lantane,fenomenalne bugice i preslatkog narandžastog hibija smile94 ne zaboravi da nas ima još koji bi da uživamo u tvom cveću,nemoj da se uspavaš pre vremena WinkLOLsmile49 
...daj još koju sličicu smile143smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2013 u 08:07
Pravicu se da nisam bila
nije ti ovaj hibi nikakav
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 10:47
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Hej,gde si ti Hug sigurno uživaš kraj tvoje žute,malene,divno procvetale lantane,fenomenalne bugice i preslatkog narandžastog hibija smile94 ne zaboravi da nas ima još koji bi da uživamo u tvom cveću,nemoj da se uspavaš pre vremena WinkLOLsmile49 
...daj još koju sličicu smile143smile79
Betty, draga, tu sam, nesto sam se ovih dana "pogubila" ,trcim na sve strane,hocu da iskoristim ovo lepo vreme, a bice vremena i za uzivanje! Slika ima dovoljno samo ne stignem da ih pokazem. 
smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 10:49
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Pravicu se da nisam bila
nije ti ovaj hibi nikakav
Znam... Mozda ti se ovaj vise svidja! Izgleda tako "obicno"

smile79

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 11:02
Jos nesto cveta  na terasi...

Bozicni kaktusi

hibiji uzivaju na suncu preko dana , a uvece su unutra

Noviteti...
epipermium

episcia

Erika Krajmerova

dobila je svoje stalno mesto
smile79

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 16:30
Kod tebe se uvijek nađe svakojakih ljepota......
Ljubičasta primadona je zaista primadona.... epipermium (ja ga od milja zovem Bambi) je prekrasan, pa erika......
Predivno!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 18:34
pozelenela sam od zavisti naravno da se salim,

ovo me ostavilo bez daha,samo nesto skupljas i ne prijavljujes,LOL bas sam srecna sto si stavila slikice da uzivam u njihovoj lepoti,ono maleno trolisto sareno zaboravih kako se zove Epi...LOL..novi Hibici,kako su lepi i zdravi,samo jos da otvore cvetice, Erika,prelepa kako lepe ljubicice,kaktusici u cvetu,ma pravi cvetoljubac i ponosim se sto si moja drugarica kako ti se ulizujem jer sam namerno preskocila ono nesto plavooooo sto jos cvetaLOL
i pustinja u coveku
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 00:00
Jos nesto cveta  na terasi...

ČINI MI SE DA BIH I JA PROCVETALA
DA SAM NA TVOJOJ TERASI   

PITAM SE KOLIKO LI TAČKICA 
IMA NA SVAKOM LISTIĆU smile94 odlepila sam koliko je lep 

Erika Krajmerova...dobila je svoje stalno mesto smile79

MOGU LI I JA DA DOBIJEM 
STALNO MESTO U TVOM VRTU ?  
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 19:45
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Kod tebe se uvijek nađe svakojakih ljepota......
Ljubičasta primadona je zaista primadona.... epipermium (ja ga od milja zovem Bambi) je prekrasan, pa erika......
Predivno!
Dadinice, ova ljubicanstvena lepotica je ostala bez lisca posle unosenja , ali jos uvek cveta!!! A "Bambi " je bas po mom ukusu!
Hvala ti  na poseti i komentaru!smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 19:48
Leona, draga moja, ti me bar znas, ono sto imam rado cu podeliti sa prijateljima...Hvala ti na ovim divnim recima! smile84smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 12:26
 MOGU LI I JA DA DOBIJEM 
STALNO MESTO U TVOM VRTU ?  
Moze, draga, samo izaberi poziciju!!! Ali, s obzirom da nailaze hladni dani ,mislim da bi ti bilo prijatnije u sobici pored peci, da mi se ne smrznes u vrtu!smile204
smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 15:55

hibiskus Red Shields

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 10:11
Wanesa,vec sam ovo videla ali samo da odtavim komentar, Red Shields,svaka castClap samo da sacekamo da otvori cvetic,za ove druge je veliki uspeh sobzirom da si ih tek kupila a pupoljke si odrzala da procvetaju....zar nije to veliki uspeh,budi ponosna....smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2013 u 15:28

Moze, draga, samo izaberi poziciju!!! Ali, s obzirom da nailaze hladni dani ,mislim da bi ti bilo prijatnije u sobici pored peci, da mi se ne smrznes u vrtu!smile204
smile79

Pristajem na sve WinkLOL samo da sam blizu ovim tvojim lepotanima od hibiskusa...ovaj bledo-roze jednostruki je pravi slatkiš smile170 a 'red shields' smile94 kako ima dobru boju i oblik listova,fenomenalan je...
Šaljem ti pregršt smile79 
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 23:39
Ma bas sve ti je prekrasno ali plavo cvijece ,
k njemu se uvijek vracam i divim mu se !
Priznajem , plavo cvijece me jednostavno fascinira !    
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2014 u 19:53
Draga Wanessa imaš prekrasno cvijeće
i uživala sam u tvom vrtu
Sve ti je prekrasno i teško je nešto izdvojiti ali hibići,tulipani,ruže i perunike su baš
mali žutu mostić je baš simpa!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.