Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 282> |
Korisnik | |||
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Potpisujem Lantanu i meni je ova plava ljepotica super.
![]() |
|||
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Već znam da kad dolazim u tvoj vrt da ću nešto naučiti i uživati u prekrasnim prizorima iz tvog vrta. Ova plava ljepotica mi je večeras favorit.
![]() ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
||
![]() SADARKA gypsophila šlajer Sadarka je trajnica koja je tako nazvana jer voli tlo bogato vapnom. Čest je stanovnik starinskih seoskih vrtova gdje su je nazivali šlajer. Ova samozatajna i nezahtjevna trajnica može godinama ostati na istom mjestu. Voli sunčane položaje i dobro podnosi sušu. U jesen listovi nestanu a ostane odrvenjeli prizemni dio iz kojega, u rano proljeće potjeraju mladi izboji. U rano ljeto procvjetaju tisuće sitnih, bijelih ili roza cvjetića koji su omiljeni u buketima i aranžmanima. Sadarka je visoka do 1 m. Korjen joj je dugačak i ne stvara izboje kojima se može razmnožiti. Najlakše se razmnožava sjemenom. |
|||
![]() |
|||
||
blue sky
![]() |
|||
![]() |
|||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
||
dođem se ovamo često nauživati, tiho šetajući kroz predivne slikice i poučne tekstove ,svaki puta se vraćajući unazad da još vidim jednom .... i tako uživam
![]() |
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
The impossible is often the untried.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Betty, još malo ljeta da zaboravimo maglu. ![]() |
|||
![]() |
|||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
||
![]() |
|||
||
![]() miska, za tebe još jednom slika prosenjaka. oduševila sam se jutros kada sam vidjela njegove klasiće pune rose i magle. obožavam tu skromnu i prelijepu travicu |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
slikice ljeta će nam pomoći da preživimo zimu koja nije još ni stigla i proljeće mi se čini jako daleko. |
|||
![]() |
|||
||
šaljem vam još malo ljetne topline, predivnih boja i puno ![]() |
|||
![]() |
|||
||
mali kaktus
![]() sarajka ![]() hvala vam ![]() |
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
The impossible is often the untried.
|
|||
![]() |
|||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
||
Prekrasne slike tmurnog i maglovitog jutra i trava ukrašena kapima rose ko biserima je posebna![URL=http://smayliki.ru/smilie-478296519.html]
![]() |
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
stvarno prekrasne slikice.
moram ti reći da malo pretražujem internet i odmah od prve prepoznam slikice tvojeg vrta,toliko je jedinstven i prepoznatljiv
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
||
Današnje tmurno i maglovito jutro,
i predivan poklon moje prijateljice. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
||
U ovim danima tmurnim, jesenjim - baš je osvježenje i vedrina naići na cvjetne, šarene, osunčane slikice!!
Hvala na takvoj radosti!
|
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Sve je Dadinica rekla,i ja ti se divim,ovo je,za mene, slika meseca. |
|||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |