Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povremeni dalmatinac
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povremeni dalmatinac

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 7>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 20:23
nešto mi se odužio go ,a recite mi tko bi od vas se žurio nazad na posao i ovoga "pakla"

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 14:26
Drago mi je da bar netko od nas uživa u blagodatima našeg Jadrana! Samo tako veprem svaka čast!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2008 u 22:50
vepre ma jesu li ovo na zadnjoj slici biskupljače?
inače, cvijeće je prekrasno smile94
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 15:00
smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 10:58
svašta lijepo ima kod vepra Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 10:34
Vepre vidim ja da bi ti mogao postati stalni dalmatinac, kad će ta penzija?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 08:48
OVA ZADNJA FOTKA-  TO MI TREBA!!!! smile46
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 01:05
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 00:56
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 00:46
kaktus u cvatu

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 00:35
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 00:23
nekoliko dana sam bio ponovo dalmatinac,koji divan osjećaj

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 14:33
o.k. meni je valjda sve divno sto se tice Zadra i okoline,ali to je valjda zbog secanja,mladosti,proslosti...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 09:09
Vepre, na Viru mi vjenčana kuma ima kuću, i mogu reći da sam bila i da mi je lijepo.

A da se nadovežem na zalaske sunca, uvjerena sam da je najljepši zalazak sunca na Jadranu pogledati iz kafića Kvartir u Starigradu.To je stvarno vrhunski doživljaj ( bar za mene osobno).
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 22:03
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Vepre mm bi uživao u lovu na orade, a kako ih ne voli jesti, ja bih uživala u oragi na roštilju, valjda to znaš spremiti.
da li znam pripremiti morati ćeš se sama uvjeriti u to,polovica 7,mj do 9.mj sam tamo ,pa navrati
Wink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:37
Vepre predivno!A posebno mi je drago videti zalazak sunca,tako nesto sam gledala 20-ak godina,balkon mi je gledao na Preko i Kali...a drugi prema Velebitu...Zadarski zalazak sunca je najlepsi!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:26
Vepre mm bi uživao u lovu na orade, a kako ih ne voli jesti, ja bih uživala u oragi na roštilju, valjda to znaš spremiti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:15
naravno,raj za oradeWink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:13
Naročito ispod mosta smile156
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:00
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Moj komntar je suvišan na ovu ljepotu- reći ću samo da sam uživala i prijedlog je da nam staviš malo više slikica.

Svo cvijeće, vrt, zalasci sunca- sve je super ali bi mi i onaj ručak tako dobro došao.
Tongue

A koji je to dio Jadrana, ako nije tajna?
To ti je najviše spominjani otok u medijima zadnjih nekoliko godina u negativnim kontekstimaWink Vir.Nije baš toliko ružno tamo,zar ne'LOL
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.