Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 86>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 17:42

Hvala Milice, sjetila sam se da sam ti to obećala pokazati , samo me stalno nešto sprečava pa eto tek sad je konačno to tu gdje treba biti... Tebi smile79smile86

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 17:32
Ovo si napravila odličan eksperiment....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 17:22

Miškice moja !  smile76  Hvala ! 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 11:53
smile227evo imaš i mediteranski vrtić a skrivaš ga.if (window.EBMessageReceived) {window.EBMessageReceived(decodeURIComponent('undefined'),decodeURIComponent('undefined'));}
Croisssanti su ti mljac
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:37

I na kraju, poslužite se s toplim Croissantima....Embarrassedsmile84smile78

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:33

Uspješno razmnožen Achimenes iz reznica...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:29

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:29

Heeeej drage moje, evo slikica, nije nešto puno, ali naći će još poneka...smile79smile86
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 11:11
I ja čekam slikice
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2013 u 23:07
Hej draga,pa gde si ti? Dobili prstići svoje pa ovde više i ne proviruju WinkLOLLOL 
Daj koji cvetak da vidimo Winksmile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:35
 Ma onda najbolje  smile178  po prstima...smile96

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:29
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Betilly moja, tko bi to mogao znati, koji faktor je kriv za to...Eno ja sam svoje neke stare izgleda dobrano sredila i orezala, vjerojatno i više nego sam trebala, pa od ogrmonih grmova, sad imam samo nekoliko sadnica, grozna sam kad sam ih uopće išla dirati ! smile42Cry

Nemoj po glavi tek onda ih nećeš znati orezati kako valja bolje po gu..smile232 smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 22:41
  Eeej draga! smile78smile84

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 07:00
Kada se već šuljam,pa da te i pohvalim!
Vrijednice moja smile79
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2013 u 06:52

Betilly moja, tko bi to mogao znati, koji faktor je kriv za to...Eno ja sam svoje neke stare izgleda dobrano sredila i orezala, vjerojatno i više nego sam trebala, pa od ogrmonih grmova, sad imam samo nekoliko sadnica, grozna sam kad sam ih uopće išla dirati ! smile42Cry

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 21:15
Meni se jedna tamno-roze hrizantema,koju sam prošle jeseni kupila,u proleće dugo nije pojavila...čekala ja,čekala i ništa.Onda sam rešila da vidim šta se desilo,razgrnula zemlju i našla koren maltene skroz truo.Ko zna šta je tu krenulo po zlu ConfusedUnhappy.Nije mi jasno zašto je ona propala,a druga,na dva metra od nje,eno je najveća i najcvetnija u dvorištu od svih Confused  
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 21:00
 Heeeej draga moja ! smile79smile86 Ma znalo se nekad dogoditi da jednostavno preko zime nestanu , smrznu, što li ? UnhappyOuchConfused
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 00:27
Lijepe si krizanteme kupila, vjerujem da će ti uspjevati u vrtu, ne vidim zašto nebi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 15:00
   Hvala draga! smile79smile86    Još samo nek mi prežive zimu ! Embarrassedsmile84

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 14:28
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Predivne su!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.