zamjena Agave, Aloe itd. |
Odgovori |
Korisnik | |
Sedum
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 27 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 170 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Lipanj 2008 u 07:27 |
U zamjenu za druge rjedje Agave, Aloe i slično, bez prodaje dajem sadnice i mladice po 10 - 30cm visine (X - komada):
1. Agave megalacantha 5x (veće kukaste bodlje kao udice parangala, do -12C) 2. Agave potatorum 3x (kratka bodljasta širokih listova) 3. Agave univittata 5x (list uzak-šaren s golemim trnom kao bodež, do -8C) 4. Aloe arborescens 15x (uspravno-razgranjeno stablo, rubno bodljasti listovi) 5. Aloe ciliaris 5x (duga puzava, može vlažna polusjena) 6. Aloe delaetii 10x (uski-dugi listovi, pjegavi bez bodlji) 7. Aloe saponaria 15x (široki listovi pjegavo-bodljasti) 8. Aloe X hybrida 20x (uski-dugi listovi, pjegavi bez bodlji) 9. Cordilyne australis 2x 10. Gasteria maculata 30x 11. Hemerocallis fulva 30x (cvijetovi narančasti, za vani vlažno-polusjena) 12. Iris croatica 5x (cvjetovi tamnoplavi, na vapnenom kamenjaru) 13. Opuntia microdasys 3x (niska plosnata, bezbroj kratkih-gustih bodljica) 14. Opuntia tuna 8x (plosnata visoka-uspravna, stablo odrveni, do -7C) 15. Sempervivum marmoreum 2x (cvate crveno, samo vani - vapneni kamenjar) 16. Zebrina purpusii 30x (puzavica za vlažnu polusjenu, dlakavo-ljubičasti listovi) 17. Po dogovoru, moguća još zamjenska nabava i desetak drugih vrsta naših divljih-samoniklih sukulenata za vanjski uzgoj do -15C na vapnenom kamenjaru ili zidu (ali treba prijevoz). U slučaju interesa javiti za detaljnu obavijest. Sedum, 28. 06. 2008. |
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zainteresirana sam za zamjenu jer mi upravo takve biljke trebaju za otok!
Što tebi treba?
Za sada mogu nabaviti 2 velike opuncije, zlatnu opunciju ( mala ), agava obična.......
Napiši više o tome što ti treba??
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmm mene bi zanimao sempervivum marmoreum....
ali pitanje što dat u zamjenu....
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene bi zanimala aloe saponarija neznam što bi ti za zamjenu
|
|
AB100
|
|
renee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimam se za samonikle Sempervivume / Jovibarbe .... Imaš li nešto od toga?
|
|
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej pozdrav,
čuj ja nemam nikakve zelene agave, aloe:
pa jel bi ja mogla dobiti mali mix nećega,
po tvome izboru....
neznam što da ti ponudim, pošto sam nova
glede stvaranja vrtne okućnice....
eto, u nadi da će biti nešto,
željno išćekujem tvoj odgovor....
|
|
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
btw: cijena nije u pitanju....
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može meni Agave univittata još neke po tvom izboru,egzotične.Ja imam nešto što ti nemaš sutra ću stavi sliku zat što ne znam ime,može
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |