dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 139> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Čini mi se da svi na ovom forumu imaju neku zanimaciju po zimi dok nam vrtovi spavaju. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anastazija
![]() U pravu si za zanimacije... izgleda da moramo nekako potrošiti vrijeme, da nam iščekivanje proljeća lakše prođe.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Dadinice, ti ne samo da si vrijedna vrtlarica, već si i jako kreativna. Tvoja slastičarska, a sada i krojačka umijeća dokazuju upravo to. Prije, možda već dvadesetak godina, u Osijeku je bila radionica na kojoj su dvije mlade Amerikanke podučavale izradu upravo ovakvih lutaka. Napravile smo ih jako mnogo koju smo poklonile djeci stradaloj u ratu. Ali nakon toliko godina, uz najveći trud, ne mogu se sjetiti izrade lica, znam da smo oko glave vezali uzice kako bi dobili nos i usta, ali kako.... No, uglavnom Katica je preslatka. Vjerujem da takvih uradaka, koje skromno skrivaš imaš još i zato bi mi bilo jako drago da to podijeliš s nama.
![]() Ha, a ne bi bila ni loša mentorica
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bucka, hvala ti na ovom komentaru!
Uradaka je do sada bilo zaista puno, i heklanih, i štrikanih i ponešto plišanih igračaka, i oslikavanog stakla... žao mi je što se nikada nisam sjetila sve to slikati, jer bilo je tu zanimljivih stvari. No, sada to više ni ne mogu, jer to uvijek radim na dar. Ja sam od onih čudnih tipova koji vole pokloniti ono što su sami izradili. Takav poklon mi je uvijek intimniji i osobniji. NO, sada kad imam hobi temu, svaki ću rad slikati i staviti. Drago mi je da ti se Katica svidjela. Kad budem slijedeću radila, slikat ću faze izrade glave i lica, možda se nekome učini interesantnim pa pokuša i sam. A mentorica.... pa hvala ti. Sad ću biti neskromna (natjerala si me), 8 godina sam vodila kreativne radionice u našoj osnovnoj školi, još uvijek kontaktiram sa tom "svojom" djecom i kažu da sam ih puno naučila. Šaljem ti
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
A u kojoj školi? U Popovcu? Kada?
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Da, u Popovcu.... do lani. Prošle školske godine sam prestala. Počelo je dok je moj sin išao u osnovnu školu, prvo roditeljske radionice za dane škole, pa se nastavilo. Radili smo svašta, dječica su bila divna i trudila su se da naprave što ljepše mogu.
Sada ih vodi jedna draga mlada dama, nastavnica fizike i tehničkog.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Naravno!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
curice drage kao prvo moramo na referendum pa da vidimo hoće li biti svatova.
![]() leona samo da znaš kod nas se zet ne dovodi u kuću,a u svatove možemo i nepozvani ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Beba Katica je super, a sutra joj je još i imendan. Svaka čast draga na kreativnosti.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Ajama
![]() Karli, hvala ti draga!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno si vrijedna i kreativna, Katica je već osvojila naša srca.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
uživala sam šetnjom kroz tvoj vrt,osladila se kasnim jagodama,i divila se slatkoj lutkici.Sa tako divnim hobijem zima brzo prolazii.Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Ženo draga,ima li išta što ti ne znaš napravit? Večeras sam ti vidila i vrt i dvorište i torte. Sve odiše nekom toplinom i sve je prekrasno. Pozitivne energije na sve strane! A tek patkice, maca ,pas…. Suuuuper!!!!!!! Mora bit da si ti jedna stvarno posebna osoba.![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam ti ja malo u natrag i moram ti reci ...
sve je lijepo ali najljepsi mi je onaj "2 metra pozdrav za kraj" ! ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |