Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 333334335336337 381>
Korisnik
Poruka
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 19:23
Upravo tako! smile50
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 19:25
smile180 jao nama, daj nešto dijetno! smile41
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 19:32
Jedino Mons da nam skuva caj bez secera Dead
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 19:37
Ti bar imas super povrtnjak, cim nikne prva zelen-odma' se bacaj na povrce. Paradajz, zelena salata, krastavac... Jogurta uz to i tako par dana, nista vise, taj ce nam tretman upalit. Ima da skapamo i zanemocamo preko noci, ali linija vrh Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 19:39
Sada me moja princeza nagovorila da joj napravim pohanu jabuku smile140... briga nju kada ima 20 kg i raste u visinu... a ja samo u širinu...Unhappy
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 19:58
Eeee volim ja zeleno, to nije upitno... ali volim i piliće i Pig i sve ostalo (ljubitelji životinja i vegetarijanci molim nemojte mi zamjeriti) LOL!
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 20:07
Ma najbolje vruca pogaca, ruska ili engleska salata, piletina hrskava i koji cevapcic... smile39
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 20:09
Jedan dan kad stignes, daj mi u pp kako pravis te pohane jabuke da svom "sokolu" napravim
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 21:57

Curke , vidim dok sam ja lutala po Ebay-u, vi ovdje raspravljate o hrani....Ufffff, ubit će me ove blagdanske delicije.....ima tu još " polarnih medvjeda"    Užasno se ljutim na samu sebe i izgleda da ću stvarno morati staviti lokot na usta, lokot na frižider i  lokot svugdje gdje ima hrane....  Danas me baš nešto krenulo......   Najprije odem s MM u Interspar kupim si prsluk koji mi je malčice tijesan LOLLOL.....kupim si boju za kosu ( htjela napraviti neke pramenove) ono ispadnem ko Zekoslav mrkva.....smile96smile96 srećom pa sam doma imala još neke stare boje za kosu pa sam uspjela popraviti stvar....Ajjjjjjj, ajjjjjjj, ajjjjjjjjj, danas me stvarno krenulo.....smile197smile101smile156  Eeeee da i još nešto.....cijelo to vrijeme dok sam lutala po Ebay-u, naišla na hrpu adeniuma za donekle prihvatljivu cijenu.....zaletila se ko muha da ne kažem u što LOLLOLLOL.......već htjela kupiti neke..kad ono svi redom..... Croatia of ....grrrrrrrrrrrr.....

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:17
Mons, šteta za adeniume... ne znam zašto, kad nešto tražiš ne šalju baš nama... peh... Noooo, nije da ti fali biljčica! Još malo pa ćemo u sjetvu... prvo paradajzi u veljači... jedva čekam! smile160 Eeee, ti imaš i plastenik, pa će radovi još prije početi!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:19

smile42 Još sam nešto zaboravila, nađem hrpu ruža ( sjeme, naravno ) Ramblerice ljubičaste, roze i bijele, nekih 300-tinjak sjemenki od svake vrste...a ono opet Croatia of !  Baš su bezobrazni! Grrrrrrrr......grrrrrrrr.....

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:20

Rosi dobro kažeš, nije da mi baš fali biljčica, ali ovo je bilo stvarno po nekoj razumnoj cijeni...a znaš mene....vječiti hrčak kojemu sve treba ! smile42smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:26
  Što se tiče plastenika, već sad bi mogla nešto sijati unutra kako je toplo.....no nikad se ne zna kad zima može " zagristi " LOLLOL.....pa bolje nek bude onako kako mora.....do proljeća....ništa od radova u plasteniku.......  smile161

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:30
Joooj, znaš da sam i sam takva... jedva se iskontroliram kada vidim nešto što mi se sviđa... na adeniume se nikako ne mogu odlučiti a "desert rose" mi se jako sviđa... mislim da nemam uvjeta za njih, nekako su mi komplicirani... pa se za sada držim provjerenoga... tu i tamo se upustim u avanturu (sijala sam hipeastrume) pa što bude - bude... neću puno izgubiti!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:40
 Ja imam deset malaca sijanih ovog proljeća i mogu reći, lijepo se drže i napreduju...ali ono što sam ja skužila, visoka temperatura u plasteniku začas ih izvuče iz one čahurice van...a onda su se još kao jako mali dosta vremena grijali u plasteniku sve dok konačno stvrano unutra nije postalo pretoplo.....onda sam ih selila van, boravili su u laganoj polusjeni...a sad mi žive u prozorskoj dasci ( jugoistok )  tri su " ćelavi "  a ostali se dobro drže.....Jedan " ćelavac" je već krenuo s novim pupovima,valjda će biti nešto od njega.....Ja sam sijala Desert Rose Double Santa i dosta sam zadovoljna s njima ....

Evo ga ( slika je, posuđena, naravno..moji još nisu takvi Embarrassed ) ..iako pouzdano znam da sve sjemenje adeniuma koje se prodaje zapravo nikad ne može biti i nikad neće biti ovakva biljka, duplih cvjetova,  osim ako se cijepi,  jer svi ovi dupli su kultivari ....

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:55
 Usput da još kažem.....nakon drugog pokušaja sjetve Božura iz sjemena.....napokon se pojavila klica jednog i to zamislite, nakon cijele godine dana čekanja....s njima stvarno treba imati živaca i strpljenja......EmbarrassedHeart Nadam se da će valjda i drugi proviriti van....baš sam happy !  smile213

Ovakav ljepotan se probudio.....EmbarrassedHeart

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:56
Jako je lijep adenium... smile89 ma ja bih bila zadovoljna i sa onim običnim najobičnijim ali... sve u svoje vrijeme... prostora standardno nedostaje... pa onda još volim da i vazice budu donekle usklađene... a za sve treba i love i strpljenja i svega pomalo...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 22:59
Drago mi je da si dočekala božur! smile55 Nadam se da ipak neću tako dugo čekati svoje hipeastrumiće... Ipak ne može biti isto održavati kupljenu biljku ili uzgojiti svoju iz sjemena...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 23:00
 Imaš pravo draga....ma ni ja nisam to s adeniumima planirala, ali eto nisam imala mira dok nisam i to probala......LOL A još nisu ni bili tako skupi, pa ono čisto iz radoznalosti..jednostavno sam morala probati....smile42smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 23:02

Hipeastrume sam također sijala, nekoliko sjemenki, brzo su niknuli,  eno sad imam nekoliko malih lukovica......no trebat će im dosta dugo da procvatu...a neke tek planiram sijati...smile42smile96

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 333334335336337 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.