Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 333334335336337 381> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo tako!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jedino Mons da nam skuva caj bez secera
![]() |
|
![]() |
|
Ti bar imas super povrtnjak, cim nikne prva zelen-odma' se bacaj na povrce. Paradajz, zelena salata, krastavac... Jogurta uz to i tako par dana, nista vise, taj ce nam tretman upalit. Ima da skapamo i zanemocamo preko noci, ali linija vrh
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Sada me moja princeza nagovorila da joj napravim pohanu jabuku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eeee volim ja zeleno, to nije upitno... ali volim i piliće i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma najbolje vruca pogaca, ruska ili engleska salata, piletina hrskava i koji cevapcic...
![]() |
|
![]() |
|
Jedan dan kad stignes, daj mi u pp kako pravis te pohane jabuke da svom "sokolu" napravim
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Curke , vidim dok sam ja lutala po Ebay-u, vi ovdje raspravljate o hrani....Ufffff, ubit će me ove blagdanske delicije.....ima tu još " polarnih medvjeda" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mons, šteta za adeniume... ne znam zašto, kad nešto tražiš ne šalju baš nama... peh... Noooo, nije da ti fali biljčica! Još malo pa ćemo u sjetvu... prvo paradajzi u veljači... jedva čekam!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
Rosi dobro kažeš, nije da mi baš fali biljčica, ali ovo je bilo stvarno po nekoj razumnoj cijeni...a znaš mene....vječiti hrčak kojemu sve treba ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Što se tiče plastenika, već sad bi mogla nešto sijati unutra kako je toplo.....no nikad se ne zna kad zima može " zagristi " ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Joooj, znaš da sam i sam takva... jedva se iskontroliram kada vidim nešto što mi se sviđa... na adeniume se nikako ne mogu odlučiti a "desert rose" mi se jako sviđa... mislim da nemam uvjeta za njih, nekako su mi komplicirani... pa se za sada držim provjerenoga... tu i tamo se upustim u avanturu (sijala sam hipeastrume) pa što bude - bude... neću puno izgubiti!
|
|
![]() |
|
Ja imam deset malaca sijanih ovog proljeća i mogu reći, lijepo se drže i napreduju...ali ono što sam ja skužila, visoka temperatura u plasteniku začas ih izvuče iz one čahurice van...a onda su se još kao jako mali dosta vremena grijali u plasteniku sve dok konačno stvrano unutra nije postalo pretoplo.....onda sam ih selila van, boravili su u laganoj polusjeni...a sad mi žive u prozorskoj dasci ( jugoistok ) tri su " ćelavi " a ostali se dobro drže.....Jedan " ćelavac" je već krenuo s novim pupovima,valjda će biti nešto od njega.....Ja sam sijala Desert Rose Double Santa i dosta sam zadovoljna s njima .... ![]() Evo ga ( slika je, posuđena, naravno..moji još nisu takvi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Usput da još kažem.....nakon drugog pokušaja sjetve Božura iz sjemena.....napokon se pojavila klica jednog i to zamislite, nakon cijele godine dana čekanja....s njima stvarno treba imati živaca i strpljenja...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jako je lijep adenium...
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da si dočekala božur!
![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo draga....ma ni ja nisam to s adeniumima planirala, ali eto nisam imala mira dok nisam i to probala...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hipeastrume sam također sijala, nekoliko sjemenki, brzo su niknuli, eno sad imam nekoliko malih lukovica......no trebat će im dosta dugo da procvatu...a neke tek planiram sijati... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 333334335336337 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |