Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Botanički vrt Zagreb
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Botanički vrt Zagreb

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 11:30
Mali Gogo hvala. Prekrasne slike iz prekrasnog Botaničkog. Bez imalo lokalpatriotizma i lažne skromnosti, stvarno 'konja za trku imamo'. Zahvaljujući Antunu i njegovoj dragoj teti, s njenim malim preslatkim cvjetoljupcem, šetala sam po najvećem zvizdanu (i nije mi žao). Za sve one koji požele vidjeti tu ljepotu, možda će ove i RS-ine slike biti poticaj da ga posjete, lijep je i u jesenskim bojama, ja ću ponovno.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 11:03
Ljubice hvala na fotkama krasne su!

Vjerujem da je bila čista muka uživati u vrtu i fotografirati istovremeno. Zato ja imam svog privatnog fotografa sa sobom.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:39
Uh, ovo prebacivanje slika je bio poprilično opsežan posao, ali nije mi krivo ni najmanje.
Htio sam pokazat da i mi konja za trku imamo.

Botanički vrt u Zagrebu je prekrasan. Jedva su me prijatelji odvukli iz vrta...ustvari da im nije kiša priskočila u pomoć, možda bi još i sada lunjao oko onih predivnih biljaka....

Fotografije su nastale krajem svibnja 2010. godine!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:37
Super...kad su slikane ove slike...vidim da perunike oko staklenika cvatu...
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:36

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:35

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:33

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:32

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:30

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 10:28

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 09:24
Vi ste to profesionalno obavili, u što nisam niti sumnjala, jer vidim da ste često na putu...
Ja imam sreću da radim jako blizu i više puta za vrijeme pauze (u proljeće krenem pa sve do jeseni) se prošetam tamo jer mi jako godi, maknuti se od ureda...I stvarno se isplati, kao što rekoste- čim uđeš zaboraviš da si u centru grada.Takav mir i takav sklad -ma savršenstvo...
A vama dvoma sve pohvale -  stvarno ste mi super...
Thumbs%20Upsmile120 
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 08:21
Na jesen ćemo krenuti na drugi foto-safari kroz botanički. Tada se priroda ponovo mijenja i sve to poprima jednu novu dimenziju boja. smile186
...štihača je zakon...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 11:04
Sam vrt,biljke i životinje u njemu je suvišno komentirati no veliko vam hvala na ovome.Konačno se netko sjetio i to uslikati.Uz ovu pohvalu njima,kritika zagrepčanima kaj oni to nisu napravilismile185
Šefi i Mihasmile79smile79
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 08:28
Šeflera, predivno, kao studentica sam odlazila u njega i spremala botaniku....i to su divne uspomene....inače obožavam botanički vrt....vidim jednu mediteransku biljku što cvjeta žuto , kod nas je ima kao korova, a jako je dekorativan ...ne znam joj naziv ??Thumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 15:19
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 21:39
Vidim da uskoro bu i moja noga tu kročila!!! Wink
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 18:44
Nisam još bila u botaničkom vrtu, mada sam puno puta prolazila pokraj njega (ne možeš ga fulati i da hoćeš) . Kad slijedeći puta budem u Zagrebu, nadam se da ću imati vremena za obilazak, a do tada ću se diviti tvojim slikama. Bravo!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 12:28
jooooooooooj predivno. Baš dugo nisam bila.
Ja sam dijete sreće
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 23:15
Moram definitivno i to posjetiti. Prekrasno...
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:52

Stvarno su prekrasne te mesožderke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.