Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
I tako cvijet do cvijeta prođe godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lijep podsjetnik na prošlu godinu i lijepe slike tvog rascvjetanog dvorišta.
a što nas čeka ove godine? nadam se još više cvijeća iako smo već naučili na svakakve nepogode i klimatska iznenađenja. lijepo je vidjeti male rode i nadam se da će se sve ovog proljeća vratiti. tebi blu šaljem ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kod tebe je bilo i rodno i cvjetno, što bi čovjek više poželio!? Lijepo je prošetati tvojim vrtom. |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Da će tvoj vrt zablistati i ovoga proljeća, u to nimalo ne sumnjam.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Unatoc ovom ludom vremenu zelim ti najmanje isti sareni vrt kao i lani ako ne jos i vise !
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrt ti je lijep, ali najviše si me oduševila slikom roda ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Slavuj istina je moramo biti spremni na sve dobro i loše kako kod nas kažu -šta Bog da -mada mislim da smo i mi ljudi dosta doprinjeli sa svojim maćehinskim ponašanjem prema prirodi i onome svemu što nas okružuje.
Tebi
![]() |
|
![]() |
|
Nisa istina je moramo biti zahvalni na svim darovima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lucy to me već sada raduje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee Hvala na lijepim ženjama
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija da samo znaš kakvo veselje nastane u ulici kada one stignu sa dalekoga puta
![]() |
|
![]() |
|
Belina samo ti dođi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miska uvjek se vraćaju i najave da je zimi došao kraj , valjda im se zbog toga najviše veselimo
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Upila sam sve predivne boje i zelenilom odmorila oči...divno sam se provela kod tebe i sad opušteno mogu da čekam proleće i povratak roda.
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepo se podsjetiti na prošlu godinu i drago mi je da si zadovoljna. Nadam se isto ko i naša gute Fee, da ti ova bude još bolja i cvjetnija. Perunike koje je je ponovila Belina su prekrasne, a vrijeme njihove cvatnje brzo bude došlo. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo je sjesti u vremeplov i misliti kako će opet biti ovako lijepo, a možda i još ljepše kad se vrate topliji dani. Baš si lijepo složila pregled prošle godine.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |