radovi moga sina |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 22:35 |
Moj mladji sin Dino od malena voli crtanje olovkom....danas ima 16 godina i stvarno je postao pravi mali umjetnik....
odlucila sam neke njegove radove podijeliti s vama(bar one koje sam nasla u kompu).... moram naglasiti da su neki crtezi radjeni i prije nekoliko godina, dakle kada je bio i mladji... kao i svakoj majci radovi njenog djeteta su predivni i krasno vidi napredak...zato i zelim da ih pogledate i sami procjenite kako vam se svidjaju.... pa evo nekih... a ova je zavrsena prije par minuta moram ga natjerati da izvadi neke radove iz okvira jer su vec objesene na zidu
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Sponzorirani linkovi | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast - I trebas biti ponosna.
tako mlad a tako nadaren. I budi sretna da ti dopusta da pokazes radove, I moja kcer lijepo crta ali "izbije rat" u kuci ako to zelim nekome pokazati.
uzivaj draga I budi ponosna
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke mladom umjetniku! Ovo je više nego fantastično!!!!
Monna draga, imaš i zašto biti ponosna i preponosna!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj sin je talentiran, nadam se da će nastavaviti usavršavati svoj talent i da ćemo negdje na nekim poznatim zidovima gledati njegove slike, diviti se i reći - to je sin naše Monne
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni radovi. Treba ga usmjeravati da usavrši i koristi talent.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, dečko stvarno ima talenta
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NEVJEROVATNO! Prvo sam pogledala slike pa onda procitala da ima 16 godina, a mislila sam da ima bar 30! Ovo je malo reci savrseno!
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija, hvala ti,... ne znam koliko je tvoja djevojcica stara, ali to "prodje" kad malo narastu
dadinice, hvala draga na tako lijepim rijecima... moon, iz tvojih usta u bozje usi, hvala.... smrcko, ne znam sto je danas pametno, nasi likovnjaci uglavnom gladuju pored svog talenta.. ntalija, hvala na lijepim rijecima podrske cure, velika svima koje ste odvojile minut svog vremena na hvalisanje jedne ponosne mame....nemojte mi zamjeriti....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kacunak, hehehhe da, sad je 16, ali ako pogledas datume na slikama imao je i manje....hvala ti na lijepim rijecima....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemora biti samo likovnjak. Lijepo je da čovjek i privatno ima hobi uz koji se opušta. Talent se uvijek njeguje i nadograđuje.
Moj rođak je završio sasvim drugi fakultet ne vezano za crtanje, ali se finansirao crtanjem. Danas je vezan za umjetnine poslom. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo.... Uvijek sam se divila osobama koje znaju crtati.... Moj domet u crtanju je čiča Gliša......( sada to crtam mojoj unučici )....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni crteži! Totalni sam laik ali napredak je vidljiv... Walter je za čistu 5-icu!
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja imaš zašto biti ponosna! Svaka čast mladom umjetniku!
Oduševio me posljednji crtež! Samo 16 godina.... Bravo!!! |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prekrasno ...ja kako kaže Milica crtam samo čiča glišu
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno dečko ima talenta
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrhunski! Nadam se da će tvoj sin završiti likovnu akademiju jer ovakav dar se mora usavršiti i jednom dobro naplatiti. Već sada bi mogao otvoriti svoju web stranicu ili blog, staviti crteže u maloj rezoluciji i ponuditi ih na prodaju (u visokoj rezoluciji). Mogao bi se koristiti i nekim servisima na internetu koji omogućuju prodaju slika i crteža. U svakom slučaju, moj naklon, majstore Dino!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je kad covjek uspije ostati uz nesto sto voli.....ja sam rekla da ga nikada necu sputavati u odlukama takve vrste (mozda malo usmjeravati), ali sputavati...nikada.... vidjet cemo...tebi
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice , da i ja sam takva, otprilike ostala na nivou crtanja cica glise, mali je nekako pokupio crtanje na MM(on zna lijepo nacrtati, ali nema oko za detalj i strpljenje), a upravo to je mogao dobiti na mene, jer tu sam opet ja "jaka"
desert rose, hvala draga na lijepim rijecima.... miranda, da i mene, proslo je par dana otkako je poceo to crtati pa u konacnici i zavrsio, a ja se jos uvijek divim... kaktus, heheheheh znam kako ti je, tehnicko crtanje mi je islo skroz ok, ali ovako lice nacrtati...raketna fizika.... huskybucka, hvala
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andina, hvala na lijepim rijecima, postoje njegovi radovi na nekim stranicama na netu, recimo na deviantart.com....cesto crta portrete kao rodjendanske darove svojim prijateljima, ali nije trenutno zainteresiran za prodaju crteza(bar tako kaze).....htio je nesto prodati kao manji, jedan nas poznanik mu je ponudio novac, ozbiljan novac za crtez po narudjbi, ali tada ja nisam dala.... vjerujem da ce vec on naci svoj put, naravno ako bude i dalje usvrsavao i gajio svoj talent, za sada stvarno samo uziva u tome sto radi...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam slike i ne vjerujem da netko tako nešto može nacrtati.
Meni su govorili da lijepo crtam ali sada sam shvatio da je to samo bila roditeljska laž koja tješi sina... "da da jako je lijepo, ma predivno". Jer kad vidim ovu zadnju sliku i Waltera na njoj, onda se vidi šta je umjetnost. ps. ne bih ga ja ni fotoaparatom tako dobro uslikao. |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |