Botanički vrt Zagreb |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali Gogo hvala. Prekrasne slike iz prekrasnog Botaničkog. Bez imalo lokalpatriotizma i lažne skromnosti, stvarno 'konja za trku imamo'. Zahvaljujući Antunu i njegovoj dragoj teti, s njenim malim preslatkim cvjetoljupcem, šetala sam po najvećem zvizdanu (i nije mi žao). Za sve one koji požele vidjeti tu ljepotu, možda će ove i RS-ine slike biti poticaj da ga posjete, lijep je i u jesenskim bojama, ja ću ponovno.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice hvala na fotkama krasne su!
Vjerujem da je bila čista muka uživati u vrtu i fotografirati istovremeno. Zato ja imam svog privatnog fotografa sa sobom.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Uh, ovo prebacivanje slika je bio poprilično opsežan posao, ali nije mi krivo ni najmanje.
Htio sam pokazat da i mi konja za trku imamo.
Botanički vrt u Zagrebu je prekrasan. Jedva su me prijatelji odvukli iz vrta...ustvari da im nije kiša priskočila u pomoć, možda bi još i sada lunjao oko onih predivnih biljaka....
Fotografije su nastale krajem svibnja 2010. godine!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Super...kad su slikane ove slike...vidim da perunike oko staklenika cvatu...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vi ste to profesionalno obavili, u što nisam niti sumnjala, jer vidim da ste često na putu...
Ja imam sreću da radim jako blizu i više puta za vrijeme pauze (u proljeće krenem pa sve do jeseni) se prošetam tamo jer mi jako godi, maknuti se od ureda...I stvarno se isplati, kao što rekoste- čim uđeš zaboraviš da si u centru grada.Takav mir i takav sklad -ma savršenstvo...
A vama dvoma sve pohvale - stvarno ste mi super...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Na jesen ćemo krenuti na drugi foto-safari kroz botanički. Tada se priroda ponovo mijenja i sve to poprima jednu novu dimenziju boja.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sam vrt,biljke i životinje u njemu je suvišno komentirati no veliko vam hvala na ovome.Konačno se netko sjetio i to uslikati.Uz ovu pohvalu njima,kritika zagrepčanima kaj oni to nisu napravili
![]() Šefi i Miha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Šeflera, predivno, kao studentica sam odlazila u njega i spremala botaniku....i to su divne uspomene....inače obožavam botanički vrt....vidim jednu mediteransku biljku što cvjeta žuto , kod nas je ima kao korova, a jako je dekorativan ...ne znam joj naziv ??
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim da uskoro bu i moja noga tu kročila!!!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nisam još bila u botaničkom vrtu, mada sam puno puta prolazila pokraj njega (ne možeš ga fulati i da hoćeš)
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
jooooooooooj predivno. Baš dugo nisam bila.
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moram definitivno i to posjetiti. Prekrasno...
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Stvarno su prekrasne te mesožderke... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |