Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anastazijin_   zeleni raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anastazijin_ zeleni raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 125>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 20:45
Zar puzevi stvarno vole hoste ?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 18:18

Katice, kod mene isto ima puževa, ali su hoste posađene uglavnom pod borovima i oko njih sam malčirala sa korom, pa im se ta kombinacija oštre kore i iglica baš ne sviđa, valjda ih pika i grebe.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2014 u 19:55
smile118krasne slikice
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2014 u 19:53
Draga Anastazija, prošetala sam tvojim zeleno cvjetnimm rajem i neznam šta mi se više sviđa dali tvoje drveće koje izgleda kao da je tu oduvijek jer se stopilo sa okolišem ili tvoje azaleje, erike, heuhere ili hoste . Daj mi odaj tajnu, šta radiš hostama da nisu primamljive puževima ( moje sve izgrizu) ili ih nema kod tebe? Kamenjar ti je u svako godišnje doba. Lijepe si nam i ledene slike pokazala, mada mi toga bilo dosta i u mom dvorištu, ali se nadam da je današnja kiša sve oprala, da se sve otopilo i da češ nas uskoro obradovati sa proljetnim sličicama
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2014 u 17:17
zamrznute fotke su lijepe ali sukulenti su ipak ljepši!
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2014 u 23:32

Nisam dolazila k tebi na klizanje, jer mi je bilo preveć i mojega, ali zato na malo toplijem i ja uživam u tvojim sukulentima
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 23:35
Noćne su ti slikice prelijepe, meni se isto više sviđaju bez blica, imaju dušu. S blicom su nekak flah.
Ne, nisam preskočila sukulente, lijepi su i oni. Šteta da moraju prezimiti u toplom. Da ne moraju, imala bi ih i ja. Ovak uživam u vašima.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:55
Sukulenti su ti prekrasni, pravo veselje je svaki cvjetić koji cvjeta u ovo vrijeme. Clap Slike su idilićne, ali ja se bojim leda, snijeg je dobar, ali led...Confused, neznam hodati po ledu LOL.
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 23:08
Ove slikice bez blica su mi super , one docaravaju pravu zimu !
Ipak , zelim ti da cim prije prodje i sve se opet zazeleni i zasareni !   
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:45
Znači klizalište je i kod tebe otvoreno
slike smrznutog vrta su prekrasne,ali svejedno..
nek se sve brzo otopi bez velike štete na biljčicamaZbunjen
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 23:38

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 23:37

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 23:37

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 23:36

Bez blica su ipak realnije

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 23:35

Hvala svima i drago mi je da vas vidim tu  Smile.

belice krajnje je vrijeme i da si se pojavila tu, već sam mislila da si nas skroz zaboravila  Wink.

aralija, radijator je na 2 (od 6) i ne smeta im to jer imaju dovoljno svjetla i sunca (iako njega već dugo i predugo nisu vidjeli).

Za sve vas evo još par noćnih slikica - nisam mogla odoljeti, jer se to ne viđa baš često iako na slikama ne ispada ni u pola tako lijepo kao uživo.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 22:06
predivni su ti sukulenti a vani brrr, uživaj u toplini doma svog smile149
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 20:57
Draga moja sukulenti su me ostavili bez daha, predivno izgledaju na zimovanju a k tome i cvjetaju. Zapazila sam radiator ispod klupčice pa me zanima da li im smeta toplina ili su samo prigušeni s obzirom na hladnoću sa zadnje sličicesmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 20:09
draga moja, duuugo me nije bilo , i sad evo čisto malo šetkam... pa pravac k tebi :).
Divni su ti sukulenti, kao i uvijek,  a moje mišljenje o zimi se nikada ne mijenja... :(
Ostavljam ti pozdrave i mislim na tebe... krajnje je vrijeme za Hug i kavu
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 18:35
Draga,prekrasni su ti,kao da nisu na zimovanju.Ova noćna slika kao da je ispred moje kuće,ista situacija,sve zaleđeno,ali s prozora lijepo izgleda.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 18:31
O da, sukulenti su ti baš slatki.
Kod tebe sve smrzlo a kod mene teško jugo.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.