Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan pocetak.
Morala sam primjetiti ruzu stablasicu koja potjece iz mog kraja ![]() Posude i kamenje su prekrasni ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Camellia moja najdraža.... ti znaš što ja tebi želim reći... ali skratiti ću samo na jednu rečenicu s suzama u oku.... NOSIM TE U SRCU DRAGA MOJA ZA ČITAV ŽIVOT I HVALA TI ZA SVE
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ej konačno!!!!A znaš da nećeš krenuti od nule jer su tvoje biljke bile lijepo zbrinute i željno te čekaju.Samo naprijed.Ovo što si napravila je super,a kako bi drugačije i bilo.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Nonice moja, nedostajale ste mi sve zaista :)
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drago mi je da si ponovo tu
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Evo drage moje, nakon duuugog izbivanja s foruma vraćam se konačno...
Nažalost , svoju čitavu staru kolekciju cvijeća, sukulenata, a i vrta sam izgubila i krećem od 0, za sve moje stare prijateljice koje je se sjećaju.... neće ove slike biti komične, a za nove koji me ne poznaju.... krećemo u avanturu iz početka ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pokrećem novu temu
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |