Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 60616263> |
Korisnik | |
GarageART! ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
prekrasno Jani...Maša me je skroz oborila...svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani9 hvala, ali i tvoji radovi su super.Ja se ne javljam, jer svaki puta se nanovo moram registrirati, pa mi je za poluditi.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Fora ti je ovo s porukom. A transfer je stvarno super fora. Tko bi rekao da može to tako dobro ispasti.
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
oborila si me s ovom pločicom, odlična je!!!!!!! Ajde mi molim te objasni transfer korak po korak i s čim ga radiš (znam da treba ljepilo...) Probala sam nekoliko puta ali nisam zadovoljna rezultatom.
|
|
![]() |
|
GarageART! ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
Jani još jednom Maša je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Curke moje - hvala vam svima skupa na pohvalama!
![]() Stenik - kao prvo, treba ti fototransfer ArtPotch ljepilo (ja s njim radim, možda ima i neki drugi). Na gotovu pripremljenu (obojanu) podlogu premazati tanki sloj (ali zaista tanki) ljepila. I kopiranu sliku premazati tanko ljepilom (ako ima bilo kakvog teksta na slici mora se ili kopirati u opciji mirror ili to kod kuće pripremiti (ako znaš), zato jer se lijepi slika s gornje strane pa će bilo kakav tekst doći naopako na radu). Dobro istrljati prvo prstima da se slika dobro zalijepi za podlogu, a nakon toga ja "pločom" nokta dobro, dobro sve zagladim. Isto to sam probala po nekim savjetima raditi zdravstvenom iskaznicom ili nekim ravnalom, ali to meni nije bilo to!!! Ovo s noktom mi je najbolje! Fenom dobro posušiti. Pustiti da se ohladi i onda krenuti sa skidanjem. U tanjurić nasuti malo vode i malim komadićem spužvice namakati papir (sve dok ne postane papir smočen). Krenuti s ruljenjem - ali sada treba biti oprezan. Sve raditi vrlo oprezno i ne ići odmah do kraja. Ja prvo izrulim onaj prvi sloj, pa opet posušim fenom da vidim gdje se još bijeli sloj papira. Tada namačem samo malo prst i malo po malo skidam i te zadnje slojeve. Tu se može dogoditi da se skine komadić zalijepljene slike - zato treba zaista biti jako, jako nježan sa ruljenjem. Ali ako se to i dogodi, ja onda znam izmiješati boje i popraviti taj uništeni dio. Na kraju se sve polakira i TO JE TO!!! Nadam se da sam dovoljno jasno objasnila, ako još nešto nije jasno, pitaj i molim slikicu prvog rada ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
stvarno prekrasno, ne znam što izdvojiti kao najljepše kad je sve odlično....
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Jani puno hvala na tako iscrpnom objašnjenju Hvala još jednom! |
|
![]() |
|
Nema na čemu draga Stenik - zato smo tu da jedni drugima pomažemo što znamo (y)
|
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Imam pitanjce-gdi nabavljaš ove drvene podloge za objesit na zid (napravila si za Mašu)?
|
|
![]() |
|
Maji sam odgovorila u pp, ne znam da li smijem ovdje reklamirati ikoga.....ako smijem vrlo rado ću preporučiti osobu kod koje uzimam repro.
Što kažu admini - smijem ili ne? |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
I još samo dvije slike........preuredila sam jedan stari sat koji sam dobila od prijatelja.....Pokušala sam ga ulijepiti i pokrpati - ali bezuspješno pa je sada u drugačijem izdanju.....
Sada vidim da na slikama izgleda da podloga s brojevima na satu nije namještena kako treba - no to je zato jer sam slikala nekako iskosa da se što bolje vidi 2k , pa tako izgleda, ustvari je sve ok što se i vidi na malenoj slici detalja....... ![]() ....ovdje se vidi sat prije uređivanja i detalji malo slikani izbliže: ![]() |
|
|
![]() |
|
bravo jani, šta drugo ti reći, prekrasno je, a sat me oborio
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 60616263> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |