Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Bice mi zadovoljstvo da mi dodjes ,ali ne na casove (jer ja sam ta koja je stosta naucila i jos uci od tebe), vec na druzenje i razgovor uz kaficu. Sa orhidejama sam jos na tankom ledu, ali se trudim da sto vise naucim i da im ugodim.Sto se hibija tice, ja sam ove zime prezadovoljna njima,jer mi letos uopste nisu cvetali, a bugica je od tvojih pelcera, jos jedna je procvetala, ali brzo su joj opali cvetovi. I, nemoj da se cudis, ima jos puno toga sto ces sigurno prepoznati! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prolece je ove godine poranilo, na radost svih nas, sa toplim vremenom,biljke su se probudile i nagradile nas svojim sarenim cveticima! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Auuuuu..Wanesa....dolazim kod tebe na casove....
koje Orhideje....zavidim ti... ![]() hibiskusi poludeli...ali Bugica...kako malena a cvetala.... stvarno sam se prijatno iznenadila... i ove prolecne ...uh....samo da konacno otopli da se i ja probudim iz ove ucmalosti....sve pohvale za tvoje cveckice... ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Proljece je , proljece ! Tvoje cvijece je otjeralo zimu !
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anabistrice, i mene dugo nije bilo, hvala ti na poseti!
![]() |
|
![]() |
|
Kacunak, hvala puno, znam da si veliki ljubitelj ljubicica, i zato mi ova pohvala narocito prija!
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tak me dugo nije bilo tu da sam krenula ispočetka pa uživala u ljetnoj raskoši cvijeća i leptira. Stvarno imaš prekrasnog cvijeća i lijepo njegovanog.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kako ti je slatka ljubicica!
|
|
![]() |
|
Blue sky, u pravu si mnoge biljke nisu ni spavale tokom zime, ali neke ipak jesu, ali sad se i one bude i krecu u vegetaciju.
![]() |
|
![]() |
|
Draga Moon, ovo rano prolece unosi neverovatnu zivost i razigranost medju biljkama i cvecem, tako da nije ni cudo sto je sve krenulo u tom pravcu. Nadam se da ovo nije varka prirode i da nam je prolece stvarno doslo...
![]() |
|
![]() |
|
Ma, zar je moguce da tebe nesto nece??!! I ja se nadam da je ovo kraj zime i pocetak divnog i dugo ocekivanog proleca. A sto se Erike tice i ja ih imam prvi put, pa videcemo kako ce se pokazati nadalje. ![]() |
|
![]() |
|
Mikice, ono plavo su mini irisi, oni rano cvetaju, obicno krajem februara,a sad su poranili, kao i ostale biljcice. Hvala ti na poseti
![]() |
|
![]() |
|
Kamenjar, hvala ti od srca na poseti i lepim recima
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
počelo ,je počelo buđenje mada kako vidim kod tebe i nije bilo nekakvo zimsko spavanje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |