Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 39> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sviđa mi se da kod tebe i sobno bilje ide na ljetovanje! Mislim da uživa više nego da je unutra! Bravo, sve je jako lijepo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
koliko toga ima...a sve prelijepo
![]() ![]() a one crvene kutije...jeste sami pravili.....s čim je iznutra zaštićeno ?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Moram lantanu izdvojiti,obožavam je a nikako da nabavim bilo kakvu.Crvenu još nisam ni vidjela.Fenomenalna je,ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Konačno sam uhvatila vremena za nove fotkice...toliko o godišnjem odmoru...uvijek nekog posla...
kokotići ![]() ![]() ![]() kana...naravno, sad se već skroz otvorio cvijet...ne stignem sve u jedan dan...snimiti i postaviti... ![]() ![]() ![]() ![]() oleandri ![]() ![]() ![]() lantana ![]() hosta, u kutiji, na terasi ![]() hortenzija, fuksija, vodenika, astilba ![]() još jedan zeleni kutak ![]() sobno cvijeće na ljetovanju ![]() ajuga ![]() tamjan ![]() carsko oko ![]() ![]() ![]() i za kraj...svašta nešto ![]() I to je samo dio svega i svačega u mom vrtu...puno je kiše, sve brzo raste, pa tako i trava, koju treba kositi, korov..."rastu" i nametnici na lišću, a dok sve to riješim ostane mi malo vremena za fotoaparat...Sve već znate i sami. Ima tu još dosta materijala za snimanje, a o tome nekom drugom prilikom...sad je već kasno, sjedim na terasi i moram priznati da su mi se noge zaledile...nije baš toplo po noći, ali ljepše se spava. Laku noć! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a i ja svratila s tom namerom,da vidm ima li sta novoga...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a di su nove slikice ?
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
prava fantazija
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
čarobno
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, to su cigle, povezane cement-malterom i pofarbane mahagonij lazurom. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....o cvijecu su si se rekli i ja samo kimam glavom, ali ca ti je ono narancasto-smedje kao vaza si to cigle pofarbala ili....... as je s u p e r
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Dada28, vrt ti je predivan, ali ova bijela ruza je fantazija. Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Dada, da više nigdje nisi spominjala bediranje!!!
Kod tebe ima puno toga predivnog, tako da je ovdje mjesto da podijeliš s nama!!! Čekam nove slikice!!!! ![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Uh....
![]() ![]() Fantasticno!!! ![]() A najbolje mi je ono na pocetku....ne znas hoce li se drugima svidjeti pa odmah za pocetak Passifloru i Clematis.... ![]() |
|
![]() |
|
Nema problema...To je dio vrta koji sam pokušala urediti prije mjesec i pol...tu je prije bio travnjak, a sve izgleda pomalo kaotično...nadam se da ću slijedeće godine uvesti malo reda |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kokotić je predivan i primi odmah moju narudžbenicu za proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, ono plavo šatirano je kokotić. Clematis nisam fotkala ovaj puta, ali još cvjeta, pa se nadam da ću ga snimiti prije nego prođe.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je predivno, meni naravno sve plavo, ako baš si mogla napisati što je ono plavu šatirano - predivan cvijet.
Super Dada, nisam vidjela clematis, ili ga ne prepoznajem.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nisam duže vrijeme stavljala fotke, pa evo par novih...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo sam slikala prije dva tjedna, u međuvremenu se dosta toga promijenilo, srećom, na bolje... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dada28 sve 5, onaj bijeli ostić sam i ja kupila prošli tjedan, jednostavno nisam mogla odoliti...
A šta ti je ono sa crvenim cvjetovima ispod oleandera na prethodnoj stranici? Jako je lijepo, da li miriše?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Krasno,Dada,ko i uvijek
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |