Nešto kao dnevnik... |
Odgovori | Stranica <1 23242526> |
Korisnik | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatke su ti buce,glavno da su prezimili a nadam se da će skoro i proljeće pa će napredovati.
Ni meni sijanje ne ide baš najbolje, i šta nikne za nekoliko dana polegne. |
|
Sponzorirani linkovi | |
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara ja u cijelom vrtu neman biljčica koliko ti na balkonu,ali volim cvijeće i polako učim kako sa kojom biljkom postupati,a bome iman dosta učiti,Ja sam ti rođena u Privlaci kod zadra a udata i živim u Zemuniku d.Zadar mi je nekih10km .Po stanovanju vlajna a po rođenju primorka .
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
asarina ti je baš lijepo prezimila, kao da je zima nije niti dotakla. Svoje - tvoje asarinice sam posijala, nadam se da će mi uspjeti uzgojiti tu ljepoticu
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...je Monna, kada svrbe prsteki zeleni...samo da javim da su klijanci šeboj dobro podnijelu hladnu zagrebački noć na 4-5 C i izgledaju bolje nego unutra...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...baš mi je drago upoznati te...sigurno si shvatila da živim u zagrebu, a vrt mi je u Senju...ako bilo što želiš od onoga što imam, tu sam...joj, sad će me pčelica ili moon...sorry curke, sorry |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Štefice, svake, ali baš svake sezone nakon neuspješne sjetve sama sebi kažem da je to zadnje sijanje, a onda opet na jesen poludim, počnem skupljati sjemenje a poslije nove godine poludim načisto i vrag mi opet neda mira i opet u nove sjetvene avanture... |
|
zagreb |
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara hvala na toplim ričima,i na ponuđenim biljkama,imat ću to u vidu ako budem širiti cvijetnjak,to isto vridi za tebe iako sumnjam da ti te biljke nemaš u svom Senjsm.kom vrtu, pa ako ti se što sviđa tu sam.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimet djeluje poput fungicida, tj. uništava gljivice koje uzrokuju trulež i polijeganje klijanaca. Meni nije uspjelo baš svaki put, ali u nekim slučajevima jest, odnosno, bar sam spasila dio proklijalih biljčica. Ne košta gotovo ništa, ne može štetiti, a moglo bi pomoći. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala ti Andina, sada sam se sjetila da si mi to već rekla, zaboravna sam, hvala još jednom...vidimo se na kavi
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za imendan sam od jedne drage cvjetne prijateljice dobila krunicu, Senecio...imala sam je već u nekoliko navrata i uvijek bi uginula, uglavnom bi pocrnila kada bih je krajem ljeta unijela u stan...dakle, krunica je bila prekrasna kada je došla, puna tegla divnih zelenih zrnaca, a danas, samo nakon dvadesetak dana, morala sam je isfrizirati jer je izgledala vrlo loše:
malo sam ju i podrinala pa se nadam da će se oporaviti... |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
očistila sam suhe listiće na graptopetalumima, dodala malo zemlje i kamenčića, doduše u ovu veliku teglu nisam ništa dodavala jer ima puno mladih bebica iz otpalih listića pa da ih ne zatrpam...inače, tu sam teglu ostavila za testiranje na balkonu, bez zalijevanja od rujna...mna proljeće ide u senjski vrt:
ovim malcima sam dodala zemlje i malo kamenčića jer su sve potrošili, desno je G. bronze forma: |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan sedum kojeg su mi požderali i potrgali vrapci, Sedum nussbaumerianum, također je cijelo vrijeme na balkonu bez zalijevanja iako ne vjerujem da bi preživio veće minuse od ovih koji su bili ove zime:
mali pelecerić slatke crvene kalanhoice nakon dva mjeseca dobio danas par kapi vodice i malo se posunčao na suncu: |
|
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kako samo ti njih maziš
meni ta krunica uopće ne izgleda loše je li ti aporo do sada cvjetao? koje su boje cvjetići? |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oo pa ti si meni vrijedna isto bila... sve smo iste, smo nas prsti svrbe .
malo sam se nasmijala... moram priznati... poznata mi nešto ona točkasta teglica . Dobro ti se drži sve, s obzirom na nedostatak mjesta, i da mi ipak nismo na moru, sukulenti su ti za +5 draga, a čim konačno i nama malo sunca stigne... doći će na svoje. |
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Natalija, krunica je zauzimala cijelu teglu pa bih ipak rekla da je nazadovala... ...Aporo je cavo prvi put prošle godine jednim cvjetićem, boja ona pinki... |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...belica, točkasta tegla je jako puknuta od pada sa balkona, znaš da su vrapci to ordinirali, ali ju nedam... |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došlo je i vrijeme za orezivanje Aeschynanthusa jer ima nevjerojatan oblik...malo sam guglala i neke informacije kažu da ga treba orezati nakon cvatnje, a cvao je prošle godine, hehe:
evo ga nakon orezivanja: i dvije reznice koje su za sada u vodi, ne mogu odlučiti što ću s njima s obzirom da je veljača, ostaviti ih u vodi ili posaditi i zemlju: |
|
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <1 23242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |