Kokos |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno,ništa se ne dešava..,ali ja čekam.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ga ostavi,mislim da ćeš se načekati.Ja nebi računala na ikakav pomak barem 3mjeseca.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam godinu dana držala kokos, pukao je prije 6 mjeseci i ništa osim što je širio neki neugodan miris. Može biti da je istrunuo. Kako bilo, neki dan sam ga bacila jer zbilja nikakvog pomaka. Ne želim nikoga obeshrabriti, nekome će valjda i uspjeti... meni nije.
|
|
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sada izgleda ok,bar ono što se vidi..zapravo u prvobitnom je stanju..
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo malo...koliko sam skužila položili ste na zemlju/pijesak kokos i iz njega će poterati biljka..no odakle vam kokos iz trgovine sa odjela voća ili......??????
|
|
alias
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljivo,moram probat.. Znaci samo ga vodoravno polozit u mjesavinu zemlje i pijeska ;)
|
|
alias
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NEEEE nisi to trebala napravit !! Neugodan miris se osjetio vjerojatno zbog toga sta dugo stoji,pa su se sokovi usmrdili.. Citao sam da treba da se raspukne jer ce ubrzo krenuti listovi palmice iz te pukotine ;) A proklijali kokos je specijalitet u tropskim zemljama jer im je unutrasnjost razvijenija i ukusnija mogla si ga pojest hehehehe |
|
tanjica
Već proklijao Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad i ja moram ovo isprobat, bolje da nisam znala
btw, ovo sam onak nabrzaka našla pa vredi pročitat http://www.cookycoconuts.com/Plantgrowacoconut.html |
|
Geography
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2013 Lokacija: Lukavac, Bosnia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja odlučio da pokušam uzgojiti kokosovu palmu iz oraha
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, redovito pratim temu... stavljaj slikice i javljaj nam redovito rezultate
|
|
Geography
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2013 Lokacija: Lukavac, Bosnia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moje kokosove palmice nije iz oraha koji sam posadio već iz trgovine ali nije bitno, bitno je da imam kokosovu palmu
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |