Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ove slikice bez blica su mi super , one docaravaju pravu zimu !
Ipak , zelim ti da cim prije prodje i sve se opet zazeleni i zasareni ! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sukulenti su ti prekrasni, pravo veselje je svaki cvjetić koji cvjeta u ovo vrijeme.
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Noćne su ti slikice prelijepe, meni se isto više sviđaju bez blica, imaju dušu. S blicom su nekak flah.
Ne, nisam preskočila sukulente, lijepi su i oni. Šteta da moraju prezimiti u toplom. Da ne moraju, imala bi ih i ja. Ovak uživam u vašima. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nisam dolazila k tebi na klizanje, jer mi je bilo preveć i mojega, ali zato na malo toplijem i ja uživam u tvojim sukulentima |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
zamrznute fotke su lijepe ali sukulenti su ipak ljepši!
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga Anastazija, prošetala sam tvojim zeleno cvjetnimm rajem i neznam šta mi se više sviđa dali tvoje drveće koje izgleda kao da je tu oduvijek jer se stopilo sa okolišem ili tvoje azaleje, erike, heuhere ili hoste
![]() ![]() ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Katice, kod mene isto ima puževa, ali su hoste posađene uglavnom pod borovima i oko njih sam malčirala sa korom, pa im se ta kombinacija oštre kore i iglica baš ne sviđa, valjda ih pika i grebe. |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Zar puzevi stvarno vole hoste ?
|
|
![]() |
|
Vole Gute i to jako, to im je poslastica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
slike zamrznutog vrta su lijepe ,ali za gledanje samo :)) ja sam uzivala u gledanju sukulenata ,predivni su ti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da, u pravu si, prema mom iskustvu, puževi ne vole niti mogu prelaziti preko oštrih stvari, jer im iste skidaju sluz, pomoću koje se inače kreću. Tako da uvijek omeđim svoj povrtnjak piljevinom (debeli sloj), samo kod nje je problem kada pada kiša - namoči, pa moram ponovo natrpati sloj i tako iza svake kiše
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepe slikice zimske idile, draga Anastazija, sada već cvjetni guru!
Neka i ov zima prođe bez šteta i kada dođe proljeće opet ćemo svi uživati.
Šaljem ti
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Miro, hvala ti ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
SAMO DA ZNAŠ DA MISLIM NA TEBE... I SRCEM SAM TU
![]() Forumskim jezikom, velika tiskana slova označavaju vikanje, galamu, svađanje, a kako to i inače nije dozvoljeno na forumu, molim koristiti mala tiskana slova
|
|
![]() |
|
Hvala ti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ups znam, samo sam zaboravila. tj nisam obraćala pažnju na tipkovnicu... Sorry
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
U tvom vrtu je uvijek čarolija, bilo zima ili ljeto.
Želim od srca da sve bude dobro. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |