Agave |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Korisnik | ||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pinus, ovo je divno, kad ih vidim kako izviruju, dođe mi želja "za još jednom" tj. puno njih
![]() šteta što trava nije lani slikao svoje bebače, već su to prave male ljepotice |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
|
Ti malci su dosta osjetljivi,treba paziti kod zalijevanja,malo previše ih lako ubije,i posebno su osjetljivi na puževe,jedan puž može pojesti u jednu noć sve to što ti je niklo.Više komada su mi pojeli puževi,pa su kasnije malci stalno bili pod zaštitom pužomora.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Ti svoje
sijance držiš vani pa imaš problema sa puževima. Moji su za sada na unutrašnjim
prozorskim policama i imam jedan problem manje. |
||
![]() |
||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
|
Moji su bili u plasteniku,na polici,1.5m iznad tla,što ih nije spriječilo da se domognu mlade zeleni.Da su bili na tlu u vrtu možda se to nebi dogodilo,tamo bi možda našli i nešto ukusnije,u plasteniku nisu imali puno izbora
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
A to je agavoljica ![]() ![]() Pa do koliko minusa agave mogu podnijeti? |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Evo, ja se cijelu zimu divim , a ujedno sam i strepila za nju...kod susjede...jedna velika agava za naše područje (VŽ), kakvih 80 cm, cijelu zimu vani...danas sam je baš malo bolje pogledala...super se drži i ima puuunooooo bebači okolo...svaka joj čast!
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
|
Agavice su odlične.Jedna kao da nije od iste vrste,drugi list ima malo drugačiju boju?
|
||
![]() |
||
|
Točno @trava,
izgleda da je to neka druga vrsta agave. Pogledao sam malo bolje i nema dvojbe,
to je neka druga vrsta.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
prelijepa je... ovo je kod susjede, u plasteniku?
|
||
![]() |
||
|
Agave sam slikao u zimskom vrtu Željka
Baljkasa - klikni
|
||
![]() |
||
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Agave lophantha 'Quadricolor' |
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
|
E, ovo bi i
ja.
![]() |
||
![]() |
||
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Pinuse. Slobodno ti gledaj ovu.
![]() |
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Danas došlo iz Dalmacije. Navodno se ne smije zahvaliti jer
se u tom slučaju teže primi. Kod najveće
je pisalo a. stricta nana, a ostale su bez ID. Pretpostavljam gornji red lijevo da
je agave attenuata,
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Krasno!U gornjem redu -prva lijevo, je Aloe ciliaris a prva desno je A.americana mediopicta,titanotu si dobro identificirao a one lijevo ni ja neznam.
|
||
![]() |
||
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
|
evo i moje ali neznam koja je to Agava.moze pomoc?
![]() ![]() |
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
![]() |
||
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
|
Dea to je Agava Americana, baš si ih lijepo smjestila!
|
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |