Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gallifrey ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Travanj 2014 Lokacija: Bijeljina Status: Offline Bodovi: 2 |
Da li znate kako se zove ovaj kaktus http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/kaktusi/kaktus_1/68973.aspx - ![]() |
|
![]() |
|
Marinak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Hvala Pinuse na brzom odgovoru. Znala sam da na pravom mjestu pitam.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ivana, možda i je
mammillaria polythele a možda je mammillaria centricirrha - klikni |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
pogledaj: Mammillaria crinita zeilmanniana - klikni pa procijeni sam
![]() |
|
![]() |
|
Marinak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Nemam baš iskustva sa kaktusima, pa molim da mi pomognete koja je ovo vrsta kaktusa.
![]() |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Zna li netko ID? Meni liči na mammillariu polythele
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pinus, puno hvala!!!
Sutra ću bolje slikat po danu pa stavit na temu seduma |
|
![]() |
|
@marsha, pogledaj da nije prvi: sedum cauticola. problem je da cauticola cvjeta crveno
![]() drugi bi mogao biti neka varijanta s. dasyphyllum uzmi to sa puno rezerve. Seduma ima preko 600 vrsta neke od vrsta imaju po nekoliko varijanti. ID seduma nije lagana
svi sedumi cvjetaju |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Hvala Pinus!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pogledaj
dali je mammillaria oaxacana - klikni
ps.
ID 2 – 3 kaktusa je zanimljiva razbibriga, |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
I ja sam mislila da vuče na gymnocalycium! Svima puno hvala!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jkonta1 prvo je mamilaria gracilis
a drugo bi mogla biti neka matucana ja mislim nek se javi neko iskusniji
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
bastovanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Nasla sam zove se Pilea microphylla, uopste nije sukulent
![]() Posto je na pogresnoj temi molim administratora da obrise poruku. |
|
![]() |
|
bastovanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Molim vas ID. Nadam se da sam na pravoj temi, jer ne znam da li je uopste sukulent.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/kaktus/67112.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/kaktus/67113.aspx -
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |