Ahimenes - Achimenes |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 25> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti, milice, na vrijednoj informaciji
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
rizomi su očišćeni od zemlje i jedno vrijeme su bili odloženi u dnevnoj
sobi (koja se, naravno, grije u zimsko doba) čak nisu bili na svijetlom
mjestu, kutijica od šibica (u kojoj su se nalazili) je bila iza slike na
polici u regalu, praktički u mraku
baš sam se iznenadila kad sam na njima primjetila da su već potjerali "na suhom", i to iz onog užeg dijela "šišarkice" jednog s najvećim izbojem sam i slikala ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...čudovište malo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da, zamisli, ovo je jako uvećano, ali sam baš htjela pokazati, od sad ću ih uvijek najprije malo ostaviti na toplom, dok potjeraju pa onda saditi
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Natalija, ovo je korisna informacija. Nikada nisam vidjela gdje počinju rasti.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
i mene je začudilo, ne znam zašto, ali mislila sam da klica izbije na zadebljanom dijelu
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ma tko zna,zna.Ja sam svoje očistila i posadila prije nekoliko dana. i sad čekam rezultat.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Uuuu, pa jel vreme? Ja sam baš danas svoje gledala u podrumu i pitala se kad da ih počnem "reanimirati". |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
da nisi napisala sto je ,nebi nikad pogodila...ko cudoviste neko koje izlazi iz ljuske heheh |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moji su ovako potjerali vanka u zemlji. juče sam ih sadila i vidjela. valjda im je pogodovala ova topla zima.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A moji su posađeni i strpljivo čekam da se "pojave"...
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Danas sam posadila rizome koje sam naručila ma ebay-u, na deklaraciji piše mexicana monkey face, kako su vaši , dali su provirili iz zemlje ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Moji još ne mrdaju.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Moji su posađeni prije 10-ak dana, još je rano bilo što očekivati. Odupirem se porivu da počnem čeprkati po vazama, srećom pa imam drugog posla!
![]() |
|
![]() |
|
Ni moji još nisu niti provirili, stavila sam ih u zemlju 16.2. Izgleda mi malo predugo?! Što kažu oni koji imaju više iskustva? Koliko ih treba zalijevati dok još nisu niknuli?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
moji su lijepo niknuli već prije nekoliko dana, a s obzirom da su ispod najlona nisam uopće zalijevala
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
A ja bih najradije pročeprkala malo po zemljici da vidim u kakvom su stanju... dolazim u napast
![]() |
|
![]() |
|
ne diraj ništa, možda si ih posadila malo dublje pa im treba više vremena
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
Neću dirati
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Pa gdje ja živim???
Tek sad sam naišla na ove stranice ![]() Cure prelijepi su vam,bez obzira na boju! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |