Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 86>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2014 u 19:29

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2014 u 11:26
 Hvala Lantana ! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2014 u 20:46
Krasne proljetnice, posebno bijeli zumbul, djeluje baš elegantno Clap
život je more
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 09:49
 Voki, Moon, Hvala vam ! smile78smile84
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 20:15
krasne proljetne slikice smile55
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 17:11
Prelepe biljčice!!! Proleće nam je već stiglo!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 10:07
  Hvala Ančice moja! smile78smile84

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 23:55
Prvi proljetni cvjetići najviše vesele. Baš su ti zgodni.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 22:07
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:31
Možda ju jednom nađem
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:26
 Ako imaš šumu u blizini, ima ih u šumi bijelih, isto su jako lijepe..dok cvatu, u šumi naprave cvjetni sag od svojih bijelih cvijetića..imam i bijele donešene iz šume, ali ih nisma slikala jer se još nisu sasvim rascvale..Embarrassed

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:23
Nema veze,nemam sjeme
samo pitam,za slučaj da ga kupim,makar se ne nadam da bi cvala istu god.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:18
Jetrenka,ma super je kako god se zove
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:17
 Miškice moja, nije sijana...ne znam koliko joj treba iz sjemena da procvate..ErmmQuestion

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:16
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Već me dugo nije bilo kod tebe,sada kada uživam u proljetnim mirisima,ne ide mi se ma baš nikuda...vrijednice moja...stiže proljeće,pa i veselje sa njim.
smile79

Draga moja Belinice, lijepo te ponovno vijdeti ovdje! smile79smile79smile84smile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:14
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasna šumarica!
 Ispravljam krivi navod, rečeno mi ej to nije Šumarica, već Jetrenka..EmbarrassedHeart

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:14
Ako je siješ koliko joj triba da procvate?

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:13
Već me dugo nije bilo kod tebe,sada kada uživam u proljetnim mirisima,ne ide mi se ma baš nikuda...vrijednice moja...stiže proljeće,pa i veselje sa njim.
smile79

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:12
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/af679612-DSCI1977.JPG

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:09

Miška, Dobra Vilo Hugsmile78smile84

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.