dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Mene je ovaj put osvojio gavez!
![]() I molim te, koji je ono cvijetak na 8. slici (postavila si ju 02.04.)? |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari
![]() Da draga, ono je kerija japonica, jednostrukog cvijeta. A meni je posebno lijepa kada latice malo izblijede, a sredina ostane jako žuta.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Miro
![]() Nadam se da će nam vrijeme biti blagonaklono i podariti nam puno cvjetića!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
asparagus niče, evo ponovnog iznenađenja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vijolica
![]() ![]() Krasna su srdašca, volim ih u svim bojama i oblicima, nekako su mi romantična.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Sve ti je lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Miška
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Vila, dobro mi došla!
![]() Lijepo je imati vilu u svom dvorištu. Vjeruj, jedva čekam da se sve razraste i pokaže se u punom sjaju i ljepoti, kakvu samo priroda može cvijetu podariti. A cvijetak koji si izdvojila....... to je moj razmaženac Miško, bez kojega bi moj vrt bio prazan!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Dadinica, prošetah za dobro jutro tvojim vrtom, lijepo je počela cvjetna sezona kod tebe. Lijepe su ti gredice sa cvijećem, kakve će tek biti kad se sve razraste... Oduševile su me anemone, ali izdvajam ipak ovaj krasni cvjetić, tako samo oni znaju uživati u svojim vrtovima
![]() Veselim se novim slikama! ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Mikica, pozdravljam te u svom dvorištu!
![]() Taj mi je lukić, plava zvijezda, samo vrlo drag cvijet, oku jako ugodan, ali jesti ga nisam probavala. Iskreno, nisam znala da je jestiv, ali ionako bi mi ga bilo žao pojesti kada je tako lijep!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Dadinice, kako si zadovoljna s ovim lukicem? Ove godine sam ga prvi put sadila pa me zanimaju iskustva...Jesi ga koristila u prehrani mozda? |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
malo sam zanemarila forum ali vratih se unatrag i vidim proljeće te obdarilo pregrštom preljepog cvijeća, ne želim nabrajati jer bi potrajalo duuuugo, ali toga ne bi bilo da nema tvojih vrijednih zelenih prstića. Draga moja
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |