Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 360361362363364 370> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kod mene se kukurjeci srame
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ja volim ovaj vrt!
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Tvoje slike mi uvijek izmame uzdahe. Pozdravljam te bodulice moja.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
prekrasnaaa, raskosna padina - vrt koji oduzima dah, svojom velicinom I zdravim raskosnim biljkama. ostici su stvarno prelijepi!!!!!!!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mogu samo citirati Otok kad pogledam tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da i ja ponovim isto......Kako ja volim ovaj vrt!
![]() Da te i ja utješim,i moji bijeli kukurjeci se srame,mislim da oni tako rastu! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fiki ča je život nego fantažija.
![]() Carol, ovi ostići su se sami rasijali i nećeš vjerovati, ali izgleda da im odgovara u gomili, valjda im kamen drži vlagu. Moon hvala. Anabistrica hvala, slonića sam dobila od MM za rođendan i prodavaćica mu je rekla da mora gledati na jug i da tako nosi sreću ![]() Antonija, mene su kukurijeci iznenadili samim tim što su preživjeli one ljetne žege, a i jako su mi ljijepi. Dobro si primjetila kod nas puno kasnije procvatu, kao i forzicija i puno proljetnog cvijeća. Bugicaza5 dođi opet na sunčanje. Korijenko hvala ti, padina će još malo i biti cijela u cvatu, u proljeće je najljepša. Lana2, e moja bodulice, znam ja da bi ti malo uz more prošetala, malo sunca i mirisa upila, ali brzo će ljet, a do tada navrati ![]() Klaudija, hvala ti, daleko je to od raskoši, ali meni je bilo važno da se zazeleni, da ima cvijeća i nisam se držala nekih formi. Miska, ostići su kod mene kao korov, sami rastu, rasijavaju se i ovo je sada njihovo vrijeme pune cvatnje, već u ljeto posustanu, i onda opet krenu zimi. Otok, Ivna i Mali kaktus i ja volim vaše, zato jesmo cvjetna ekipa ![]() Kako je današnjim danom počelo proljeće, a iza nas je jesen i zima, evo nekoliko kolaža cijeća koje je cvjetalo u jesen i zimu po bojama (nastavak od prije proljeće - ljeto) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eto prošla zima došlo proljeće, uživajte u njemu i neka vam je sve rascvjetano ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajoj sto reci osim
![]() koji prekrasni kolazi
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Ajme kako je lijepo kod tebe kao u bajci, mislim na proljetne slike, tek sad sam ih primijetila.
![]() Ko te pita za lanjski snijeg, no ovdje kod tebe, lanjski cvjetovi bugenvile, to je već nešto drugo ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Lantana, koliko je uvijek lijepo k tebi doći...
Uvijek je tvoj vrt oaza topline i mora na našem CiFu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće je u punom zamahu, na dane je tako toplo kao ljeti. Vrt je sve cvjetniji, a posebno padina. Timijan i majčina dušica su u punom cvatu i zajedno s perunikama čine lijepi plavi pokrivač.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na jednoj gomili sam posadila u jesen jednu granu lamparanthusa, nevjerojatno koliko je narasao, i već cvate ![]() Ovo je moja armelina (sitna kajsija) obožavam to voće, prvi cvat ![]() Gazanije se same rasijavaju ![]() Moja forzicija ima tek jedan cvjetić ![]() Donatica je i dalje neumorna ![]() Napokon i spirea ![]() Japanski javor, počeo je nešto crveniti, ali malo ![]() Japanska dunja ![]() Waigelia ![]() ![]() Napokon imam potočnicu, već sam je dva puta spašavala, nije ova naša zemlja za nju, a tako je lijepa ![]() i bijela ![]() Ostići ![]() Povrtnjak je MM nasadio ![]() Jasmin njegovi nježni bijeli cvjetići i opojan miris ![]() Felicia ![]() I par morskih za kraj ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrt u kojem ja uvijek ostanem bez riječi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Tako lijepo i opuštajuće, u tvom vrtu je uvijek lijepo započeti dan
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Nevjerojatno kako na ovako velikom prostoru svakoj biljčici pridaješ punu pažnju! Držim palčeve za uspjeh potočnica! Donatica ti je predivna!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Kao i uvijek... lijepo! Baš onako kako treba izgledati vrt o kojem se brine i koji se uzgaja s ljubavlju.
Savršeno i jednostavno prezentirana ljepota vrta i biljaka, gdje se vidi gdje biljke rastu, tko su im "susjedi"... Tvoj vrt nije sličica jednog po jednog cvijetića...tvoj vrt ima pravi smisao te riječi. ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Draga Lantana moram priznati da sam prvi put u tvom vrtu koji je preeedivan! Budi sigurna da cu se vracati da vidim jos cvijetica.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe mi je uvijek tako lijepo da mi se čini nestvarno ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Kao u bajci,preeeeeeeeeeedivnooooooo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 360361362363364 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |