Ranunkula, žabnjak - Ranunculus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
ron82 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Uf, ... uz ovakve lijepe fotografije i još ljepše primjerke teško se odlučiti i staviti svoje.....
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
ron82 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 139 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Predobro
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sram me je priznati , ali , priznajem vam zato da se od srca nasmijete :
ja sam ih prije 3 godine posadila naopacke i cekala jednu cijelu vjecnost da provire nosic iz te zemlje ........ uspjeh vam je sigurno poznat ! ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Onda je moj pokojni
![]() |
|
![]() |
|
Da se vide prvi listici treba oko tjedan dana.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Tebi su bar 4 nikle,ali meni ni jedna ,isto s bojim raskopavati zemlju |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Ron predivne su.ja ih kupim kad vec cvatu i neznam sta se desi, kad ih posadim u zemlju one se jednostavno osuse.probat cu ove god jos jednom mozda uspijem.
|
|
![]() |
|
Anemon ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 14 |
Od mojih 10 posađenih u veeeliku teglu 4 su izašle van. Nadam se da će ih bit još. Strah me raskopavati zemlju da vidim. Koliko im treba da niknu?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/roza_mix_vitro/66216.aspx -
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Svaka čast!!!
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ron, ovo su najljepše ranukule koje sam ikada vidjela!!
I ogromne su! Mogu reći samo
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |