Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
|
hvala ti! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Miška ![]() dadinica ![]() moon ![]() magnolija ![]() ajama ![]() kamenjar ![]() rea ![]() Lantana ![]() Anaida ![]() ![]() Hvala vam!!! |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
O Slavujko draga, prekrasne su ti slike! Svaku valja pogledati i nekoliko puta
![]() Jel mi se čini, ili je ova gredica proživjela neke preinake od prošle godine? Kako god da bilo, prekrasna je i iz dana u dan sve zanimljivija... ![]() Hvala ti puno za slike phlox- a prije i nakon šišanja, treba i to znati tako uredno ošišati. ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Slavujčice, i ja sam tu...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uživala sam u šetnji kroz tvoj vrt od zime do danas. Lijepo je kad znaš da će te svaki dan u vrtu iznenaditi neki novi cvijet, detalj.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Divota, sve, ali ukrasni lukovi i perunike
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mrtva umorna dosla doma,kupila usput neke biljke a znam da ce cekat par dana dok dođu na red za sadnju,ponekad pomislim da sam umorna ,da imam premalo vremena a previse biljki ,e onda dođem k tebi i napunim baterije ..i znam da cu opet svratit u vrtni centar i donijet doma neku biljku ,i nikad mi nece bit dosta :)
uzivam u tvojim slikama |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vrt rascvjetan,a gazdarica vrijedna.vidim da si sve ošišala.kod mene su svi floxovi kasnili sa cvjetanjem pa sam ih tek danas šišala.
da li treba šišati i žutu gromotulju.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
malo sam prošetala i divila se tvome vrtu
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
ja sam malo tu opet svratila da se oraspoložim u ove kišne dane i sad mi je lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
vrt od veljače do danas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Volim beskrajnu ljepotu tvoga vrta. Volim prošetati njime, tapkati po rosi i upijati prve zrake sunca. Volim ponekad ostaviti i tragove u snijegu pomno pazeći da ne poremetim njegovu pahuljastu bjelinu. A ono što će me dugo, dugo pratiti i u svakom trenutku nadahnjivati, to je tvoja ljubav. Ljubav za svaku izniklu biljčicu, za svaki lepršavi cvijet i sitne kukce kojima je tvoj vrt dom, a kaplja rose život. Ljubav za svaku napisanu riječ i istkanu priču. I onda kada se teško uspijem izvući iz žrvnja koji nemilosrdno melje, sretna sam kada se uspijem odmoriti na tvojoj klupici ....... i sanjati. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Erysimum gelidum
![]() ![]() ![]() astilba ![]() saxifraga stolonifera ![]() puzava dunjarica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() clematis "Dr Ruppel" ![]() babosvilka (armeria) ![]() ![]() vajgelija ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |