Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 282> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrt rascvjetan,a gazdarica vrijedna.vidim da si sve ošišala.kod mene su svi floxovi kasnili sa cvjetanjem pa sam ih tek danas šišala.
da li treba šišati i žutu gromotulju.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mrtva umorna dosla doma,kupila usput neke biljke a znam da ce cekat par dana dok dođu na red za sadnju,ponekad pomislim da sam umorna ,da imam premalo vremena a previse biljki ,e onda dođem k tebi i napunim baterije ..i znam da cu opet svratit u vrtni centar i donijet doma neku biljku ,i nikad mi nece bit dosta :)
uzivam u tvojim slikama |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Divota, sve, ali ukrasni lukovi i perunike
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uživala sam u šetnji kroz tvoj vrt od zime do danas. Lijepo je kad znaš da će te svaki dan u vrtu iznenaditi neki novi cvijet, detalj.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Slavujčice, i ja sam tu...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
O Slavujko draga, prekrasne su ti slike! Svaku valja pogledati i nekoliko puta
![]() Jel mi se čini, ili je ova gredica proživjela neke preinake od prošle godine? Kako god da bilo, prekrasna je i iz dana u dan sve zanimljivija... ![]() Hvala ti puno za slike phlox- a prije i nakon šišanja, treba i to znati tako uredno ošišati. ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Miška ![]() dadinica ![]() moon ![]() magnolija ![]() ajama ![]() kamenjar ![]() rea ![]() Lantana ![]() Anaida ![]() ![]() Hvala vam!!! |
|
![]() |
|
hvala ti! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Sve je prelijepo, posebno su mi za oko zapali svjetlo plavi pakujci. Divota.
|
|
![]() |
|
[QUOTE=vila2]O Slavujko draga, prekrasne su ti slike! Svaku valja pogledati i nekoliko puta
![]() Jel mi se čini, ili je ova gredica proživjela neke preinake od prošle godine? Kako god da bilo, prekrasna je i iz dana u dan sve zanimljivija... ![]() ![]() Vilo, druga slika je od prošle godine. Neke biljke su na istom mjestu, samo su se malo raširile, neke su nove a neke su premještene, što je u mom vrtu normalno, i što radim već godinama. Neke biljke ostavljam na istom mjestu, a neke, pogotove one koje su kračeg životnog vijeka, često presađujem i pomlađujem jer im za nekoliko godina odumiru i ne cvjetaju najstariji izboji. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
u tvom vrtu je teško nešto izdvojiti kad je obilje prekrasnih cvjetića, caruju pakujci, aliumi, perunike, a i ono što ne cvjeta priča svoju priču
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Sve je krasno, ovaj put su mi bozuri zapeli za oko. Nadam se da ce i moji jednom biti tako lijepi
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
ovako jutros izgleda moj vrt!
vjetar, led i prolom oblaka su malo prošetali i nisu bili jako pažljivi. ali...jedan sunčan dan, malo vjetra, i opet će sve biti kao prije. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Uh ovo grozno izgleda, nadam se da ne bude puno štete. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Padala je danima,napunila bunare i dobro natopila zemlju što je korisno, jer da nije sada padala, bila bi velika suša ove godine. |
|
![]() |
|
prije oluje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |