Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 20:15
vrt rascvjetan,a gazdarica vrijedna.vidim da si sve ošišala.kod mene su svi floxovi kasnili sa cvjetanjem pa sam ih tek danas šišala.
da li treba šišati i žutu gromotulju.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 21:15
mrtva umorna dosla doma,kupila usput neke biljke a znam da ce cekat par dana dok dođu na red za sadnju,ponekad pomislim da sam umorna ,da imam premalo vremena a previse biljki ,e onda dođem k tebi i napunim baterije ..i znam da cu opet svratit u vrtni centar i donijet doma neku biljku ,i nikad mi  nece bit dosta :)
uzivam u tvojim slikama
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 06:50
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

vrt rascvjetan,a gazdarica vrijedna.vidim da si sve ošišala.kod mene su svi floxovi kasnili sa cvjetanjem pa sam ih tek danas šišala.
da li treba šišati i žutu gromotulju.
treba ošišati gromotulju, arabis, aubrietu, iberis, i kao što si napisala - phlox.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 21:10

Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 22:38
Divota, sve, ali ukrasni lukovi i perunike smile55, mislim da nije dovoljno prošetati, ona je klupica stvorena za odmorit dušu .
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2014 u 00:02
Uživala sam u šetnji kroz tvoj vrt od zime do danas. Lijepo je kad znaš da će te svaki dan u vrtu iznenaditi neki novi cvijet, detalj.  Clap
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 13:19
Draga Slavujčice, i ja sam tu...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 14:19
O Slavujko draga, prekrasne su ti slike! Svaku valja pogledati i nekoliko puta Smile Predivan je onaj tamni pakujac, kao i Clematis, a čak i tamnosivo nebo u tvom vrtu izgleda predivno!

Jel mi se čini, ili je ova gredica proživjela neke preinake od prošle godine?
Kako god da bilo, prekrasna je i iz dana u dan sve zanimljivija...

Hvala ti puno za slike phlox- a prije i nakon šišanja, treba i to znati tako uredno ošišati. smile76
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 19:20
Originalno poslano od člana klaudija8 klaudija8 napisao:

smile227 samo mogu citirati bucku

Volim beskrajnu ljepotu tvoga vrta. Volim prošetati njime, tapkati po rosi i upijati prve zrake sunca. Volim ponekad ostaviti i tragove u snijegu pomno pazeći da ne poremetim njegovu pahuljastu bjelinu. A ono što će me dugo, dugo pratiti i u svakom trenutku nadahnjivati,  to je tvoja ljubav. Ljubav za svaku izniklu biljčicu, za svaki lepršavi cvijet i sitne kukce kojima je tvoj vrt dom, a kaplja rose život. Ljubav za svaku napisanu riječ i istkanu priču.  I onda kada se teško uspijem izvući iz žrvnja koji nemilosrdno melje,  sretna sam kada se uspijem odmoriti na tvojoj klupici ....... i sanjati.  Heart

Karli

Miška

dadinica

moon

magnolija

ajama

kamenjar

rea

Lantana

Anaida

Hvala vam!!!

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 20:08
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Punila sam baterije! Jedva sam se "odštekala"! Mogu ovdje biti satima!
Ne samo satima, draga moja FLORAMYE, nego cijeli dan!
hvala ti!Heart

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 20:11

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 20:40

Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 23:08
Sve je prelijepo, posebno su mi za oko zapali svjetlo plavi pakujci. Divota.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 23:45
[QUOTE=vila2]O Slavujko draga, prekrasne su ti slike! Svaku valja pogledati i nekoliko puta Smile Predivan je onaj tamni pakujac, kao i Clematis, a čak i tamnosivo nebo u tvom vrtu izgleda predivno!

Jel mi se čini, ili je ova gredica proživjela neke preinake od prošle godine?
Kako god da bilo, prekrasna je i iz dana u dan sve zanimljivija...

Vilo, druga slika je od prošle godine.
Neke biljke su na istom mjestu, samo su se malo raširile, neke su nove a neke su premještene, što je u mom vrtu normalno, i što radim već godinama.
Neke biljke ostavljam na istom mjestu, a neke, pogotove one koje su kračeg životnog vijeka,  često presađujem i pomlađujem jer im za nekoliko godina odumiru i ne cvjetaju najstariji izboji.

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 07:49
u tvom vrtu je teško nešto izdvojiti kad je obilje prekrasnih cvjetića, caruju pakujci, aliumi, perunike, a i ono što ne cvjeta priča svoju priču
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 08:05
Sve je krasno, ovaj put su mi bozuri zapeli za oko. Nadam se da ce i moji jednom biti tako lijepi
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 08:46
ovako jutros izgleda moj vrt!
vjetar, led i prolom oblaka su malo prošetali i nisu bili jako pažljivi.
ali...jedan sunčan dan, malo vjetra, i opet će sve biti kao prije.

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 19:27

Uh ovo grozno izgleda, nadam se da ne bude puno štete.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 20:05
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Uh ovo grozno izgleda, nadam se da ne bude puno štete.
brzo će se to sve osušiti, samo neka više ne pada! sva šteta je u povaljanim biljkama i uništenim cvjetovima, ali brzo će procvjetati drugi.
Padala je danima,napunila bunare i dobro natopila zemlju što je korisno, jer da nije sada padala, bila bi velika suša ove godine.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 20:08
prije oluje

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.